A fost cam asa.eu cantam la un concurs.si ea era in sala. apoi am mers langa ea pe scaun.m-a felicitat si a doua zi am iesit in oras..si cam asta a fost
Flumoasa :o3
Da sa incep si eu povestea mea :o3 :
Deci eram a7a si eram la scoala era saptamana scoala alfel ma rog nu conteaza:)) si baieti din scoala noastra trebuia sa mearga la liceu pentru un campionat de fotbal iar eu si prietena mea cea mai buna si inca 3-4 fete am mers cu ei noi voiam plimbare nu de alta :)) bun mergem acolo toate bune nu ma asteptam sa vad deca interesant si sala de sport era mai incolo de liceu trecem pe langa liceu sa mergem la sala si ce sa vezi ies din liceu o gasca de baieti unu mai bunoc ca si celalalt eu si prietena mea cea mai buna deja ne dadeau balele dupa ei :)) si ce sa vezi era un baiat vorbaret care doar glumea intruna il analizez freza smechera, piercing, haine largi totul genul meu! Zic : wow! Ameu! bun si ajungem la sala toate bune ne asezam noi fetele in tribune si ce sa vezi baiatu se aseaza cu un amic langa mine si prietena mea cea mai buna, eu logic dadeam cu coada ochiului la el avea un zambet asa awwwwwwww niste ochi albastri asa dulciiiiii :o3 cum nu sunt o fire timida deloc si prietena mea la fel nu ne-a luat mult sa ne luam de ei ( nu sa vorbim ne certam :)) ) baiatu de care zic tot il incuraja pe un jucator din echipa lui si eu cu prietena tot faceam misto, si-a dat seama ca facem misto si sa infuriat asa ca zice catre un amic : ba hai la tigare! bun merge dadea si el cu coada ochiului la mine dar cum avea un hanorac negru cu gluga in cap nu mi-am dat seama. Bun ajung acasa ma gandesc doar la el, intru pe facebook habar nu aveam cum il cheama ca sa il caut. Am auzit doar un baiat ce la strigat o porecla scriu porecla nu imi da ce fac vreau sa vorbesc cu el. Peste o saptamana ce sa vezi? Cerere de prietenie de la cine? Baiatul acela si amicul lui. Eu eram ceva gen : OMFG OMFG OMFGGG! Ii accept nu imi scrie dau like la cate o poza mai da si el si in cele din urma dupa cateva zile imi scrie incepem sa vorbim totu bine eram ''doar prieteni '' prieteni care se radeam isi ziceau micuto erau gelosi:)). Incepem sa ne apropiem tot mai tare ne-am si vazut odata cand intr-o seara am mers la un bar cu un unchi si in apropierea localitati in care sta el si m-a sunat a auzit muzica a inceput sa fie gelos si sa zica unde esti i-am spus face vrei sa ne vedem? fac eu da cum? ca nu stiu drumul? face vino tot in fata pe trotuar si ne intalnim el a fugit cam 6-7 kilometri doar ca sa ma vada la 12 noaptea ne-am vazut a fost asa frumos aveam un sentiment ca vreau sa il sarut dar am zis mai bine nu toate bune pana cand dintr-o data ne-am racit de tot, nu mai vorbeam nu mai nimic. STRAINI! il intrebam ce se intampla zicea : m-ie frica ca o sa te ranesc asa ca lasa nu vroia sa trecem la pasu urmator nu intelegeam de ce intre timp s-a pus intr-o relatie cu alta fata cand am vazut am turbat! Toate acestea au fost niste teste pentru mine dar nu am renuntat, nu! Si cand a vazut ca vreau la fel de mult ca el sa fim impreuna am facut acest pas! Dupa a fost alta greutate fata cu care era impreuna stia ca il iubesc si ea nu il iubea a zis ca se omoara daca o paraseste au mai trecut saptamani si nu puteam fi impreuna intr-un final s-a despartit de ea, si culmea a doua zi asta era cu altu O.o. Si pana la urma am reusit sa dam la o parte toate obstacolele si acuma suntem impreuna eu am 14 si el 18 si suntem impreuna de 6 luni. In relatia asta ma simt ca o printesa sunt respectata, iubita, inteleasa si ajutata indrumata si imi da sfaturi cand gresesc. Nu imi cere nimic ce la varsta mea nu se poate nu vrea sa isi bata joc de mine, si sunt cea mai fericita aproape de rappar-ul meu :3
Foarte frumoasa povestea ta si sa va tina si intre noi doi tot 4 ani e diferenta de varsta
:3 Aww frumos :* si am uitat sa mentionez prietenul iubitului meu e cu prietena mea cea mai buna
Awww asta e si mai frumos :D
:3...
Wow,ce dragut
Imi dau seama ca esti fericita Deci in concluzie asteptarea asta face minuni -e bine de stiut
Mi-e cam lene sa o povestesc si pe a ea(daca se poate numi "poveste de dragoste" Dar in fine, sa va tina
Mersi Dar chiar iti este asa de lene sa o povestesti? Sa stii ca eu sunt interesata sa o stiu
Eh,nu neaparat lene dar.
Hmm...sa incepem cu clasa a5a Mi-a placut de un baiat in jur de 2 ani jumate :O Din a5a,de fapt a4a cand l-m vazut prima data la serbarea de sfarsit de an , pana la sfarsitul clasei a6 a In fine, a fost primul baiat la care am tinut mult Tin minte ca in prima zi de clasa a5a mi-a zis ca sunt draguta ,, ma lua de gat, ma saluta, imi facea cu ochiul, si imi zicea "domnisoara de franceza"[in serbarea de la sfarsitul cladei a4a am fost profesor de franceza si de atunci m-a tinut minte ] In fine, el era cu 2 ani mai mare ca mine si era cam(foarte) afemeiat Gen:era cu 5 fete deo'data Eh, ma rog, in a 6a cand plecase el, mi-a "cazut cu tronc" un alt tembel Era super ok la inceput, era ...Asta e poveste lungaaa,eu facusem o obsesie pentru el, doar ca el nici nu stia ca exist Si pe urma a urmat o faza cu prietena mea cea mai buna, la o petrcere, cu respectivul, si iti dai seama ce s-a intamplat (se pupasera de 1000 de ori in toate felurile Prietena mea i-a spus TOT ce discutam cu ea despre el, acum el ce a inceput sa faca? Sa ma injure, sa se uite urat la mine si in fine Cu totul ca eu practic nu inteleg ce i-am facut si de aici au inceput mai multe probleme, am avut o profa de sport care incerca sa ma ajute (in unele chestii ma ajuta dar in altele se baga.degeaba Venise odara tatal baiatului de care iti povestesc la scoala ca nu l lasa in pace cu mine Doamnee, in fine, comlicat
Dar! Daca privesc in urma mi-am dat seama ca daca nu se intamplau toate astea eu acum practic nu il mai cunosteam pe Naty(cel mai dragu'si simtit baiat pe care l-am cunoscut
Si de aici incepe cea mai frumoasa parte! Asa pana la urma ne-am cunoscut noi mai bine,ne salutam pe strada,vorbeam pe facebook,si el m-a invatat multe chestii,el face parte din o familie foarte credincioasa,adica baiatul asta nu l-am auzit niciodata vorbim urat,sau sa ii rogi ceva sa nu te ajute ,sau sa se poarte urat cu ceilalti,nicoodata,serios
Bine,si eu am crescut in biserica dar apucasem pe cai gresite si datorita lui am luat-o pe"drumul cel bun"din nou, ma rog
Momentam suntem prieteni dar astept, ca si tine, poate, poate iese ceva
Cam asa ar fi, nu cred ca e poveste de dragoste dar na') Sper.ca nu te-am plictisit
Aww ce dulce sper ca intr-un final tu cu Naty sa faceti un cuplu fericit
Haha,a sunat ciudat dar mersiii
Nu o lungesc ca nu as avea de ce. S-a intamplat intr-o sambata in 2010 cand din plictiseala am intrat pe un site de socializare sa imi verific contul si sa vad ce mai e nou. am dat sa vad cine e online, i-am vazut profilul, el fiind din alt oras, i-am dat un simplu banal mesaj cu "buna, ce faci?", nu ma asteptam sa imi raspunda, dar am zis ca din plictiseala, merita sa incerc, si asa am inceput sa vorbim. am vbit timp de o luna, dupa care am terminat amandoi scoala, si a venit vacanta de vara. Asa am putut pleca in orasul in care locuieste, eu avand rude acolo, si ne-am vazut, si de atunci suntem nedespartiti, psihic. fizic, mai avem ceva timp de asteptat, am tot spus ca ne mutam impreuna, dupa terminarea liceului, insa nu s-a putut, acum asteptam sa terminam facultatea. vom vedea ce va fi. Avem o relatie, as spune eu, perfecta, ne vedem cat de des putem, asta ar fi singurul inconvenient, k nu putem fi mereu aproape, in rest nu am nimic de zic. e tot ce imi doresc, si chiar ma vad toata viata alaturi de aceasta persoana.
Dragut si la noi cam aceeasi e problema, el sta in alt oras, care e la vre 9 km de unde stau eu.
La noi sunt vreo 100...
WoW! Si tot va vedeti.Ce dragut :X
Draguta povestea ta! :*
Hmm.
Acum un an jumatate am aflat ca la noi in clasa s-a transferat un nou coleg. Toata lumea se bucura de prezenta lui, dar eu nu-l vedeam asa "dragut" cum il vedeau ceilalti. Mi se parea ca se baga prea mult in seama si ca se da la toate fetele. Mai bine de jumatate de an l-am ignorat. Pana cand intr-o seara mi-a scris ceva pe facebook, nu mai stiu exact ce, dar tin minte ca m-a enervat. De atunci a tot inceput sa ma sacaie si sa ma bage in seama. Si nici acum nu stiu cum s-a intamplat asta, dar incepea treptat sa ma atraga. Am iesit de multe ori si deja incepeam sa ne comportam ca un cuplu desi nu era nimic oficial. Inca mai tin minte cand m-a sarutat prima oara si cand m-a intrebat daca vreau sa fiu pietena lui.
Suntem de un an impreuna. Si in tot acest timp am descopeit cat de tare m-am inselat in privinta lui la inceput. Pot spune la fel ca tine ca sunt foarte fericita. E primul meu prieten si nu as fi crezut sa dureze atat de mult.
Acum mi s-a facut dor de el!