| Giulia97Anna a întrebat:

O intrebare pentru fete:cum a fost povestea voastra de dragoste? big grin :X A mea a fost destul de complicata, la inceput.Ei bine, aveam 15 ani, si am mers la liceu pentru prima mea zi de boboaca big grin si acolo l-am vazut :X Era perfect din toate punctele de vedere, parea baiatul viselor mele.Dar el era in clasa a 13, iar eu eram doar in clasa a 9 sad sad Si pe langa asta eram si timida,deci pur si simplu imi puteam lua gandul de la el.Dar de fapt gandul meu a fost mereu la el :X Il vedeam mereu in liceu, si imi venea sa ma dau cu capul de pereti, pentru ca voiam cu orice pret sa vorbesc cu el, dar stiam ca nu am nicio sansa.Am obervat ca lui ii cam placea sa se dea in stamba ca sa zic asa big grin Am mers odata pe jos de la liceu cu niste colege si a mers si el cu un prieten.Si una dintre colegele mele(mai nebunatica din fire)s-a bagat in vorba cu el.Oh, deci crapa ciuda in mine laughing Si el m-a observat si a intrebat-o cine e fata aceea(adica eu)ca nu prea vorbeste, nu am auzit-o sa vorbeasca.Mama,deci mi-a sarit inima din piept in momentul acela. Oricum, timpul a trecut.El a plecat la facultate si eu am intrat in clasa a 10, mda,viata merge mai departe. Oricum, prin ianuarie, a venit o colega ca sa facem un proiect la fizica(ma rog numai proiect am facut noi laughing) Asa, si eu am intrat pe fecebook si i-am aratat poze cu el colegei mele.Si ea a zis sa-i dau like la poze.Si eu i-am zis:Ce-ai ma? Crezi ca o sa ma bage in seama daca fac asta? Ea nu m-a ascultat, mi-a luat mouse-ul din mana si a apasat butonul pentru like laughing Si pur si simplu am ramas uimita pentru ca peste vreo 10-15 minute el ma baga in seama pe facebook o.O Nu-mi venea sa cred.De aici am vorbit, pe fecebook si la telefon vreo 5 zile, dupa nu am mai vorbit pentru ca el vroia sa ne intalnim si eu nu puteam, pentru ca parintii mei nu ar fi fost de acord.Si doua saptamani nu am mai vorbit, dupa mi-am calcat pe orgoliu si l-am bagat in seama, dupa si el m-a bagat in seama, am vorbit cu el si la 1 noaptea laughing :X Dupa intr-o seara de duminica, am vorbit cu el pe facebook, si mi-a spus ca s-ar putea sa vina la liceu sa ma vada maine o.O big grin :X Si asa a fost.Prima data credeam ca nu o sa mai vina pentru ca l-am asteptat si nu mai venea. Dupa am intrat la ora de Sport, facem gimnastica intr-o magazie laughing Si cand am iesit pe usa, l-am vazut.M-au trecut emotiile si pe moment nu m-am mai miscat.Pana la urma m-am dus la el si l-am bagat in seama :X nu voiam sa mai fug.Si dupa a mai venit o colega, ma rog ea vorbea prea mult si se baga in vorba cu el. Dupa o ora, am plecat de la liceu pe jos cu el si cu o colega de-a mea cu care el mai vorbeste.Si aici am vorbit multe.m-a tinut de mana si colega mea ne-a facut si poze happy Oricum, ne-am mai intalnit odata saptamana aceea :X si acum suntem impreuna si sunt foarte fericitaaa. big grin

21 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Bravo, felicitari, iata ca mai sunt si tineri fericiti!

| gingergirl1 a răspuns:

Wow,ce dragut puppy dog eyes
Imi dau seama ca esti fericita laughing Deci in concluzie asteptarea asta face minuni laughing -e bine de stiut big grin
Mi-e cam lene sa o povestesc si pe a ea(daca se poate numi "poveste de dragoste" tongue Dar in fine, sa va tina laughing love struck

| Giulia97Anna explică (pentru gingergirl1):

Mersi happy Dar chiar iti este asa de lene sa o povestesti? Sa stii ca eu sunt interesata sa o stiu happy

| Giulia97Anna explică (pentru neutrino):

Multumesc happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Flumoasa :o3
Da sa incep si eu povestea mea :o3 :
Deci eram a7a si eram la scoala era saptamana scoala alfel ma rog nu conteaza:)) si baieti din scoala noastra trebuia sa mearga la liceu pentru un campionat de fotbal iar eu si prietena mea cea mai buna si inca 3-4 fete am mers cu ei noi voiam plimbare nu de alta :)) bun mergem acolo toate bune nu ma asteptam sa vad deca interesant si sala de sport era mai incolo de liceu trecem pe langa liceu sa mergem la sala si ce sa vezi ies din liceu o gasca de baieti unu mai bunoc ca si celalalt eu si prietena mea cea mai buna deja ne dadeau balele dupa ei :)) si ce sa vezi era un baiat vorbaret care doar glumea intruna il analizez freza smechera, piercing, haine largi totul genul meu! Zic : wow! Ameu! bun si ajungem la sala toate bune ne asezam noi fetele in tribune si ce sa vezi baiatu se aseaza cu un amic langa mine si prietena mea cea mai buna, eu logic dadeam cu coada ochiului la el avea un zambet asa awwwwwwww niste ochi albastri asa dulciiiiii :o3 cum nu sunt o fire timida deloc si prietena mea la fel nu ne-a luat mult sa ne luam de ei ( nu sa vorbim ne certam :)) ) baiatu de care zic tot il incuraja pe un jucator din echipa lui si eu cu prietena tot faceam misto, si-a dat seama ca facem misto si sa infuriat asa ca zice catre un amic : ba hai la tigare! bun merge dadea si el cu coada ochiului la mine dar cum avea un hanorac negru cu gluga in cap nu mi-am dat seama. Bun ajung acasa ma gandesc doar la el, intru pe facebook habar nu aveam cum il cheama ca sa il caut. Am auzit doar un baiat ce la strigat o porecla scriu porecla nu imi da ce fac vreau sa vorbesc cu el. Peste o saptamana ce sa vezi? Cerere de prietenie de la cine? Baiatul acela si amicul lui. Eu eram ceva gen : OMFG OMFG OMFGGG! Ii accept nu imi scrie dau like la cate o poza mai da si el si in cele din urma dupa cateva zile imi scrie incepem sa vorbim totu bine eram ''doar prieteni '' prieteni care se radeam isi ziceau micuto erau gelosi:)). Incepem sa ne apropiem tot mai tare ne-am si vazut odata cand intr-o seara am mers la un bar cu un unchi si in apropierea localitati in care sta el si m-a sunat a auzit muzica a inceput sa fie gelos si sa zica unde esti i-am spus face vrei sa ne vedem? fac eu da cum? ca nu stiu drumul? face vino tot in fata pe trotuar si ne intalnim el a fugit cam 6-7 kilometri doar ca sa ma vada la 12 noaptea ne-am vazut a fost asa frumos aveam un sentiment ca vreau sa il sarut dar am zis mai bine nu toate bune pana cand dintr-o data ne-am racit de tot, nu mai vorbeam nu mai nimic. STRAINI! il intrebam ce se intampla zicea : m-ie frica ca o sa te ranesc asa ca lasa nu vroia sa trecem la pasu urmator nu intelegeam de ce intre timp s-a pus intr-o relatie cu alta fata cand am vazut am turbat! Toate acestea au fost niste teste pentru mine dar nu am renuntat, nu! Si cand a vazut ca vreau la fel de mult ca el sa fim impreuna am facut acest pas! Dupa a fost alta greutate fata cu care era impreuna stia ca il iubesc si ea nu il iubea a zis ca se omoara daca o paraseste au mai trecut saptamani si nu puteam fi impreuna intr-un final s-a despartit de ea, si culmea a doua zi asta era cu altu O.o. Si pana la urma am reusit sa dam la o parte toate obstacolele si acuma suntem impreuna eu am 14 si el 18 si suntem impreuna de 6 luni. In relatia asta ma simt ca o printesa sunt respectata, iubita, inteleasa si ajutata indrumata si imi da sfaturi cand gresesc. Nu imi cere nimic ce la varsta mea nu se poate nu vrea sa isi bata joc de mine, si sunt cea mai fericita aproape de rappar-ul meu :3

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Giulia97Anna):

Eh,nu neaparat lene dar.laughing
Hmm...sa incepem cu clasa a5a laughing Mi-a placut de un baiat in jur de 2 ani jumate :O Din a5a,de fapt a4a tongue cand l-m vazut prima data la serbarea de sfarsit de an laughing, pana la sfarsitul clasei a6 a thinking In fine, a fost primul baiat la care am tinut mult happy Tin minte ca in prima zi de clasa a5a mi-a zis ca sunt draguta puppy dog eyes,, ma lua de gat, ma saluta, imi facea cu ochiul, si imi zicea "domnisoara de franceza"[in serbarea de la sfarsitul cladei a4a am fost profesor de franceza si de atunci m-a tinut minte ] In fine, el era cu 2 ani mai mare ca mine si era cam(foarte) afemeiat laughing Gen:era cu 5 fete deo'data Eh, ma rog, in a 6a cand plecase el, mi-a "cazut cu tronc" un alt tembel tongue Era super ok la inceput, era ...Asta e poveste lungaaa,eu facusem o obsesie pentru el, doar ca el nici nu stia ca exist straight face Si pe urma a urmat o faza cu prietena mea cea mai buna, la o petrcere, cu respectivul, si iti dai seama ce s-a intamplat (se pupasera de 1000 de ori in toate felurilehee hee Prietena mea i-a spus TOT ce discutam cu ea despre el, acum el ce a inceput sa faca? Sa ma injure, sa se uite urat la mine si in fine straight face Cu totul ca eu practic nu inteleg ce i-am facut si de aici au inceput mai multe probleme, am avut o profa de sport care incerca sa ma ajute (in unele chestii ma ajuta dar in altele se baga.degeaba laughingVenise odara tatal baiatului de care iti povestesc la scoala ca nu l lasa in pace cu mine straight face Doamnee, in fine, comlicat
Dar! Daca privesc in urma mi-am dat seama ca daca nu se intamplau toate astea eu acum practic nu il mai cunosteam pe Naty(cel mai dragu'si simtit baiat pe care l-am cunoscut puppy dog eyes
Si de aici incepe cea mai frumoasa parte! Asa pana la urma ne-am cunoscut noi mai bine,ne salutam pe strada,vorbeam pe facebook,si el m-a invatat multe chestii,el face parte din o familie foarte credincioasa,adica baiatul asta nu l-am auzit niciodata vorbim urat,sau sa ii rogi ceva sa nu te ajute straight face,sau sa se poarte urat cu ceilalti,nicoodata,serioshappy
Bine,si eu am crescut in biserica dar apucasem pe cai gresite si datorita lui am luat-o pe"drumul cel bun"din nou, ma rog laughing
Momentam suntem prieteni dar astept, ca si tine, poate, poate iese ceva
Cam asa ar fi, nu cred ca e poveste de dragoste dar na') Sper.ca nu te-am plictisit big grin

| Giulia97Anna explică (pentru anonim_4396):

Foarte frumoasa povestea ta happy si sa va tinawinking si intre noi doi tot 4 ani e diferenta de varsta big grin

Aww ce dulce big grin sper ca intr-un final tu cu Naty sa faceti un cuplu fericitwinking

| gingergirl1 a răspuns (pentru Giulia97Anna):

Haha,a sunat ciudat dar mersiii laughing big grin

| Giulia97Anna explică (pentru gingergirl1):

laughing

| Iustina_1557 a răspuns:

M-ai facut sa plang.
Prea frumos, prea pur!

| AndyLavy a răspuns:

Nu o lungesc ca nu as avea de ce. S-a intamplat intr-o sambata in 2010 cand din plictiseala am intrat pe un site de socializare sa imi verific contul si sa vad ce mai e nou. am dat sa vad cine e online, i-am vazut profilul, el fiind din alt oras, i-am dat un simplu banal mesaj cu "buna, ce faci?", nu ma asteptam sa imi raspunda, dar am zis ca din plictiseala, merita sa incerc, si asa am inceput sa vorbim. am vbit timp de o luna, dupa care am terminat amandoi scoala, si a venit vacanta de vara. Asa am putut pleca in orasul in care locuieste, eu avand rude acolo, si ne-am vazut, si de atunci suntem nedespartiti, psihic. fizic, mai avem ceva timp de asteptat, am tot spus ca ne mutam impreuna, dupa terminarea liceului, insa nu s-a putut, acum asteptam sa terminam facultatea. vom vedea ce va fi. Avem o relatie, as spune eu, perfecta, ne vedem cat de des putem, asta ar fi singurul inconvenient, k nu putem fi mereu aproape, in rest nu am nimic de zic. e tot ce imi doresc, si chiar ma vad toata viata alaturi de aceasta persoana.

| Giulia97Anna explică (pentru Iustina_1557):

Vorbesti serios?

| Giulia97Anna explică (pentru AndyLavy):

Dragut happy si la noi cam aceeasi e problema, el sta in alt oras, care e la vre 9 km de unde stau eu.

| AndyLavy a răspuns (pentru Giulia97Anna):

La noi sunt vreo 100...

| Giulia97Anna explică (pentru AndyLavy):

WoW! Si tot va vedeti.Ce dragut :X

anonim_4396

:3 Aww frumos :* si am uitat sa mentionez laughing prietenul iubitului meu e cu prietena mea cea mai buna laughing

Awww asta e si mai frumos :D

anonim_4396

:3...

| Alexandru0007 a răspuns:

A fost cam asa.eu cantam la un concurs.si ea era in sala. apoi am mers langa ea pe scaun.m-a felicitat si a doua zi am iesit in oras..si cam asta a fost

| AlexTG a răspuns:

Draguta povestea ta! :*
Hmm.
Acum un an jumatate am aflat ca la noi in clasa s-a transferat un nou coleg. Toata lumea se bucura de prezenta lui, dar eu nu-l vedeam asa "dragut" cum il vedeau ceilalti. Mi se parea ca se baga prea mult in seama si ca se da la toate fetele. Mai bine de jumatate de an l-am ignorat. Pana cand intr-o seara mi-a scris ceva pe facebook, nu mai stiu exact ce, dar tin minte ca m-a enervat. laughing De atunci a tot inceput sa ma sacaie si sa ma bage in seama. Si nici acum nu stiu cum s-a intamplat asta, dar incepea treptat sa ma atraga. Am iesit de multe ori si deja incepeam sa ne comportam ca un cuplu desi nu era nimic oficial. laughing Inca mai tin minte cand m-a sarutat prima oara si cand m-a intrebat daca vreau sa fiu pietena lui.
Suntem de un an impreuna. Si in tot acest timp am descopeit cat de tare m-am inselat in privinta lui la inceput. Pot spune la fel ca tine ca sunt foarte fericita. E primul meu prieten si nu as fi crezut sa dureze atat de mult.
Acum mi s-a facut dor de el! laughing