"din punct de vedere eu ma indragostesc aproape de toata lumea", daca tu asta numesti iubire nebunatica, ma faci sa rad! parerea mea este ca ar cam trebui sa-ti pui ordine in ganduri si sa incepi sa te maturizezi ca ti-a fi vremea, asta daca intr-adevar ai 19 ani!
Nu spun ca nu te poti indragosti de o persoana de cum arata,de cum vorbeste cu tine,vreau doar sa-ti las clar ca tu nici nu ai ideea de ceea ce-ti doresti!
Cum am citit mai joi,traieti intr-o lume imaginara,doar a ta!
"Sunt geloasa pe verisoara mea Deni,care are un iubit din america" aha si? daca ea se arunca de pe un pod o faci si tu asa tot din gelozie?
"eu nu prea vad rostul sa ma combin cu un baiat roman" nu te intreb pentru ca presupun si de ce.un roman nu prea are interes sa inteleg. daca vei iesi cu altcineva de alta natie esti mai interesata asa-i? nu crede ca,daca cineva s-a nascut in alta tara poate atinge soarele cu degetele,e o persoana normala, nimic iesit din comun!
"ce sa fac?" sincer? daca iti face asa mare placere sa continui sa vorbesti cu acest baiat fa-o, dar nu-ti fa mari iluziii, distanta dintre voi e chiar foarte mare, iar sansele sa va vedeti sunt foarte minime.plus ca tu nu sti nimic despre acest baiat, doar ceea ce va vrea el sa stii!
O zi buna iti doresc!
Ce sa faci? sa ne explici de ce nu vezi rostul sa te combini cu un baiat roman.
E problema mea, plus ca nu sunt romanca.
Atunci ce esti, daca nu esti romanca?
Cum sa te indragostesti de o persoana pe care nu o cunosti personal? poate te-ai indragostit de aspectului lui fizic nu si de personalitate., in realitate poate fi un badaran, eu nici prietenului meu, cu care sunt de 2 luni nu-i pot spune ca il iubesc e ciudata rau chestia asta.:-s
Eu cred ca e dragut, faptul ca m-a acceptat asa cum sunt.Se pare ca lucreaza din greu, in septembrie are o operatie la picior.
Faptul ca de ce m-am indragostit de el, e numai secretul meu. Poate de personalitatea lui draguta.
M-a si sunat ieri pe skype si am stat si am vorbit.
Esti "indragostita" de un tip de pe internet :)). nice one, sis
http://connected2.me/xmisstake
In primul rand trebuie sa verifici ca barbatul din poza e acelasi cu ce de pe skype...trebuie sa-i vezi fata. Nu-i nimic in neregua in a te indragosti de un strain dar ai grija, pe internet nimeni nu e cine ce pare si s-ar putea sa nu-ti placa ce gasesti. Sfatul meu e sa fi cu capul pe umeri si sa gandesti, sa cercetezi inainte sa iti planifici marea idila de dragoste...s-ar putea ca el sa nu fie totus un prince charming and more a frog. be carefull
''Eu nu prea vad rostul sa ma combin cu un baiat român [ nu intrebati laughing) ] '' e clar cata minte ai in cap si dupa ce criterii judeci o persoana, sper sa fie cel mai mare badaran pe care l-ai cunoscut in viata ta.
KatiMe27 întreabă: