| BackToBlackForever a întrebat:

Hei TPU.
Poate o sa va para ciudat,dar eu chiar am patit si chiar vreau sa continui, sa il pot iubi.

Este vorba de un baiat de 25 de ani.L-am vazut intr-un video vorbind, si cam mi-a placut de el.Ma tot holbam la pozele lui,chiar daca niciodata nu si-a expus fața reală.L-am adaugat pe skype, sperand ca va vorbi cu mine.Si da, asa a fost blah blah.Numai ca,nu prea vorbeste cu mine intotdeauna,plus ca lucreaza face bani, nu stiu ce server are si trebuie sa il plateasca pentru el..si multe alte chestii.
Ieri noaptea, am stat cu el pana la 5 dimineata jumatate, si am vorbit despre lucruri.Numai vad ca ma suna sa vorbim, si imi cam este rusine sa o fac....deoarece eu sunt prea rusinoasa,si ghiciti ce, el este din Marea Britanie...deci nu pot vorbi engleza ca is rusinoasa laughing)) Ma rog,asta o sa se rezolve pe parcurs.
...dar,m-am indragostit de el,si plus ca a zis ca daca pot sa ii dau numarul de telefon.Ei, asta a fost dragut..numai nu sunt singura.

Sunt indragostita nebunatic dupa el, si mereu ma uit pe skype la el sa vad daca vorbeste cu mine.Si atunci cand imi trimite un mesaj inima imi sare din loc...

E ciudata chestia asta nu? Pai,nu imi pot controla inima,din punct de vedere ca eu ma indragostesc aproape de toata lumea.

Il plac, si il iubesc...nu i-am spus inca,mai vrea timp,dar si eu vreau timp.

Daca ma intelegeti,este o placere.
Daca nu,si nu ati simtit cum este sa te indragostesti, nu este rost sa mai vorbim.

Eu vreau un sfat.Am 18 ani, si implinesc acum Miercuri 28 august 19.Nu mi se pare o problema sa fim impreuna,el este major eu sunt majora...

Un sfat doar,sa imi urmez inima,sau sa il las in pace si sa imi vad de altul?
Sunt geloasa pe verisoara mea Deni,care are un iubit din America, si sunt de vreo 1-2 impreuna.

Eu nu prea vad rostul sa ma combin cu un baiat român [ nu intrebati laughing) ]

Ce sa fac?

Funda...

13 răspunsuri:
| AlexanderAdrian a răspuns:

Ce sa faci? sa ne explici de ce nu vezi rostul sa te combini cu un baiat roman.

| marinaa9 a răspuns:

Cum sa te indragostesti de o persoana pe care nu o cunosti personal?straight face poate te-ai indragostit de aspectului lui fizic nu si de personalitate., in realitate poate fi un badaran, eu nici prietenului meu, cu care sunt de 2 luni nu-i pot spune ca il iubesc straight face e ciudata rau chestia asta.:-s

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa iti treaca.

| iubesc a răspuns:

Sunt destui baieti romani pe care ii poti cunoaste face to face.

| pilifalexandru a răspuns:

Relatiile la distanta nu prea dureaza.

| BackToBlackForever explică (pentru AlexanderAdrian):

E problema mea, plus ca nu sunt romanca.

| BackToBlackForever explică (pentru marinaa9):

Eu cred ca e dragut, faptul ca m-a acceptat asa cum sunt.Se pare ca lucreaza din greu, in septembrie are o operatie la picior.
Faptul ca de ce m-am indragostit de el, e numai secretul meu. Poate de personalitatea lui draguta.
M-a si sunat ieri pe skype si am stat si am vorbit.

| SammiSchüler a răspuns:

Esti "indragostita" de un tip de pe internet :)). nice one, sis

http://connected2.me/xmisstake

| Rebecca009 a răspuns:

Traiesti intr-o lume imaginara. Cred ca ai vazut prea multe filme.

| IloveME a răspuns:

"din punct de vedere eu ma indragostesc aproape de toata lumea", daca tu asta numesti iubire nebunatica, ma faci sa rad! parerea mea este ca ar cam trebui sa-ti pui ordine in ganduri si sa incepi sa te maturizezi ca ti-a fi vremea, asta daca intr-adevar ai 19 ani!
Nu spun ca nu te poti indragosti de o persoana de cum arata,de cum vorbeste cu tine,vreau doar sa-ti las clar ca tu nici nu ai ideea de ceea ce-ti doresti!
Cum am citit mai joi,traieti intr-o lume imaginara,doar a ta!
"Sunt geloasa pe verisoara mea Deni,care are un iubit din america" aha si? daca ea se arunca de pe un pod o faci si tu asa tot din gelozie?
"eu nu prea vad rostul sa ma combin cu un baiat roman" nu te intreb pentru ca presupun si de ce.un roman nu prea are interes sa inteleg. daca vei iesi cu altcineva de alta natie esti mai interesata asa-i? nu crede ca,daca cineva s-a nascut in alta tara poate atinge soarele cu degetele,e o persoana normala, nimic iesit din comun!
"ce sa fac?" sincer? daca iti face asa mare placere sa continui sa vorbesti cu acest baiat fa-o, dar nu-ti fa mari iluziii, distanta dintre voi e chiar foarte mare, iar sansele sa va vedeti sunt foarte minime.plus ca tu nu sti nimic despre acest baiat, doar ceea ce va vrea el sa stii!
O zi buna iti doresc!

| evelyn000 a răspuns:

In primul rand trebuie sa verifici ca barbatul din poza e acelasi cu ce de pe skype...trebuie sa-i vezi fata. Nu-i nimic in neregua in a te indragosti de un strain dar ai grija, pe internet nimeni nu e cine ce pare si s-ar putea sa nu-ti placa ce gasesti. Sfatul meu e sa fi cu capul pe umeri si sa gandesti, sa cercetezi inainte sa iti planifici marea idila de dragoste...s-ar putea ca el sa nu fie totus un prince charming and more a frog. be carefull

| val31989 a răspuns (pentru BackToBlackForever):

Atunci ce esti, daca nu esti romanca?

| Cretu_Bogdan_1986 a răspuns:

''Eu nu prea vad rostul sa ma combin cu un baiat român [ nu intrebati laughing) ] '' e clar cata minte ai in cap si dupa ce criterii judeci o persoana, sper sa fie cel mai mare badaran pe care l-ai cunoscut in viata ta.