Auzi...eu ți-aș sugera să te uiți în ochii lui și să îl întrebi așa: Mă iubești? Dacă îți va spune da și chiar vei simți asta eu te sfătuiesc să îi dai o șansă. Acum sufăr din cauza unei relații recente în care am mai fost comparat cu alți băieți și alte persoane și poate dacă nu eram comparat acum nu se ajungea aici. Chiar o iubesc pe fata asta, dar asta e altă poveste. Aici e vorba despre tine. Dă-i o șansă, nimeni nu este la fel. Oricât de mari sau mici, diferențele există între oameni.
Pai eu zic ca daca il lasi sa se apropie de tine nu e nimic rau. in plus ai 18 ani daca nu treci peste temerile astea nu acum nu stiu cand vei trece. Sfatul meu e sa l lasi sa se apropie si ai sa vezi apoi ce o sa se intample.
In momentul in care am inceput sa citesc dar si pe parcursul lecturarii intrebarii tale, am fost convins ca este vorba de o fetita aflata la varsta pubertatii sau cel mult in primii ani ai adolescentei. Nu mi-a venit sa cred ca ai ajuns la varsta maturitatii si cu toate acestea ai un mod aparte de a proceda, unul de-a dreptul pueril. NO COMMENT.
Ar trebui sa te comporti normal. Daca iti place tipul, lasa lucrurile sa mearga de la sine, nu gandi negativ. In plus, nu prea observ asemanari intre el si primul baiat.
La varsta ta ar trebui sa lasi temerile de care vorbesti si sa incerci sa te apropii de un baiat pe care sa-l iubesti si sa te iubeasca cu adevarat.
Nu crezi ca aceste comparatii nu isi iau rostul in momentul in care esti pregatit sa te dedici persoanei din prezentul tau? Pana la urma toti avem un trecut, avem temeri dar ele se dizolva usor atunci cand exista cineva care te face sa zambesti si sa uiti de ele. In spatele acestor temeri (comparatii) se pot ascunde adevaratele motive. Ele pot fi doar un pretext uneori. In fine, mi-am permis sa imi spun opinia, sa nu fie cu deranj. O seara buna.
beausingurlamasamea întreabă: