Buna!
Pai daca chiar vrei sa scapi de el baga`l la blocat pe fb, schimba`ti si nr Sau daca nu vrei sa-ti schimbi nr nu`i mai raspunde deloc, si nici nu-i da ocupat daca te suna..Lasa`l asa, o sa se plictiseasca sa te mai caute, crede-ma
Faza ca e dintr-un oras cu mine! Daca ma cauta acasa?
Inseamna ca omul ar fi chiar nebun sa faca asa..Nu stiu ce sa zic Dar pana la urma spune-le parintilor, si daca o fii sa vina acasa stie parintii tai ce au de facut..Pana la urma tu nu ai nici o vina. Daca omu` nu intelege de vorba buna
Pai eu ce ti-am zis...du-te la politie..si o sa se rezolve, si pazestete, sper ca nu iai spus adresa, nu?
Am fost cam in aceiasi situatie, doar ca eu nu am vorbit cu el deloc, m-a vazut, m-a placut si a facut rost de numarul meu de telefon. Ma suna zilnic, din cand in cand mai raspundeam si vorbeam in sictir cu el si pana la urma s-a prins. Sfatul meu, ignora-l. Succes!
Zi asta: Da-te dracu de tigan borat in freza..Lasa-ma naibii in pace si duce si fa o baie in clor. Mi-a zis-o o prietena ca i-a zis-o unui tigan d-asta si s-a dus invartindu-se.
P.S.:Ai o functie/extensie cu care poti ignora utilizatorii. Caut-o.
Ignora-l total. nu-i mai raspunde la tel si pune nr pe respins. daca nu inceteaza schimbi nr.
Buna!
Ii dai block pe fb, si ii inchizi tel. Sau dai telefonul unui baiat sa se dea drept taica-tau.
Prima greseala ai facut-o atunci cand ai inceput sa vorbesti cu el plus ca ti-a mai placut si de el.
Au astia ceva in plus fata de romani?
Cum naiba sa-ti placa de un rrom?
Ai idee macar cum se comporta cu o femeie? Pe langa ca ai fi mai mult o sluga pentru barbat, ti-ai mai si lua-o peste ochi daca comentezi ceva.
Multi purandei si cratita plina pe masa.
Cam asa ar arata viata ta.
Toata vina e ata, nici macar nu trebuia sa incepi sa vorbesti cu el.
Te-ai mai si indragostit de el
În primul rând mă întreb de ce naiba i-ai dat numărul tău și Facebook-ul dacă nu-ți place de el.
Dar în fine.
Ignoră-l, nu-i mai răspunde la nimic, și după o lună-2 maxim o să te lase în pace.
Dupa sfaturile care ti le-a dat cei de mai jos eu mai am unul, daca nu merge.asa cum tiau zis ei.du-te la politie e simplu cu astia nu te juca poate venii cu altii si te ia pe sus imediat, te si violeaza doamne fereste...ai grija
Nu e chiar asa nebun.si faza e ca am tinut la el mai demult da acuma nu mai si cica si-a bagat cutitu-n mana din cauza mea.Mi-e frica ca daca nu mai vorbesc cu el face ceva
Da și ție îți place, dacă nu îți plăcea nu puneai astfel de întrebări aici, cum să scapi de el.
Te-a mâncat în cur să fii sănătoasă nici nu vrei să îl ignori cum zic ceilalți utilizatori.