Buna!
Pai daca chiar vrei sa scapi de el baga`l la blocat pe fb, schimba`ti si nr Sau daca nu vrei sa-ti schimbi nr nu`i mai raspunde deloc, si nici nu-i da ocupat daca te suna..Lasa`l asa, o sa se plictiseasca sa te mai caute, crede-ma
Am fost cam in aceiasi situatie, doar ca eu nu am vorbit cu el deloc, m-a vazut, m-a placut si a facut rost de numarul meu de telefon. Ma suna zilnic, din cand in cand mai raspundeam si vorbeam in sictir cu el si pana la urma s-a prins. Sfatul meu, ignora-l. Succes!
Ignora-l total. nu-i mai raspunde la tel si pune nr pe respins. daca nu inceteaza schimbi nr.
Zi asta: Da-te dracu de tigan borat in freza..Lasa-ma naibii in pace si duce si fa o baie in clor. Mi-a zis-o o prietena ca i-a zis-o unui tigan d-asta si s-a dus invartindu-se.
P.S.:Ai o functie/extensie cu care poti ignora utilizatorii. Caut-o.
Buna!
Ii dai block pe fb, si ii inchizi tel. Sau dai telefonul unui baiat sa se dea drept taica-tau.
Dupa sfaturile care ti le-a dat cei de mai jos eu mai am unul, daca nu merge.asa cum tiau zis ei.du-te la politie e simplu cu astia nu te juca poate venii cu altii si te ia pe sus imediat, te si violeaza doamne fereste...ai grija
Nu e chiar asa nebun.si faza e ca am tinut la el mai demult da acuma nu mai si cica si-a bagat cutitu-n mana din cauza mea.Mi-e frica ca daca nu mai vorbesc cu el face ceva
Inseamna ca omul ar fi chiar nebun sa faca asa..Nu stiu ce sa zic Dar pana la urma spune-le parintilor, si daca o fii sa vina acasa stie parintii tai ce au de facut..Pana la urma tu nu ai nici o vina. Daca omu` nu intelege de vorba buna
Pai eu ce ti-am zis...du-te la politie..si o sa se rezolve, si pazestete, sper ca nu iai spus adresa, nu?
Prima greseala ai facut-o atunci cand ai inceput sa vorbesti cu el plus ca ti-a mai placut si de el.
Au astia ceva in plus fata de romani?
Cum naiba sa-ti placa de un rrom?
Ai idee macar cum se comporta cu o femeie? Pe langa ca ai fi mai mult o sluga pentru barbat, ti-ai mai si lua-o peste ochi daca comentezi ceva.
Multi purandei si cratita plina pe masa.
Cam asa ar arata viata ta.
Toata vina e ata, nici macar nu trebuia sa incepi sa vorbesti cu el.
Te-ai mai si indragostit de el
Da și ție îți place, dacă nu îți plăcea nu puneai astfel de întrebări aici, cum să scapi de el.
Te-a mâncat în cur să fii sănătoasă nici nu vrei să îl ignori cum zic ceilalți utilizatori.
În primul rând mă întreb de ce naiba i-ai dat numărul tău și Facebook-ul dacă nu-ți place de el.
Dar în fine.
Ignoră-l, nu-i mai răspunde la nimic, și după o lună-2 maxim o să te lase în pace.