Esti proasta rau...baga-ti frate meditator crezi ca mai stie cineva matematica in ziua de azi? fara meditatii nu faci nimic.
Pai logic..ca daca nu ai minte-n cap nu poti rezolva singur nimic.si proasta-i mata.
Idioata te. a facut mata fa. degeaba te duci la olimpiada daca te milogesti de emineti sa iti dea exercitii grele cumparati fai jegoas. o o culegere daca te dai,, olimpica,, cred ca nu esti in stare sa rezolvi nimic mai esti si saracie pe langa asta.
p. s : o fata olimpica nu vb asa mademoiselle, esti doar o mica tarfulita care se plictiseste pe aici si cauta exercitii ca sa se uite la ele ca curca in lemne ratato
Oau ce limbaj de *** ai mare proasta te-a facut matainteligenta rara nu gluma si ai grija miss pufixcu limbaju' ca vb aici cu o olimpica da? daca nu iti place intrebarea vezi-ti in continuarea de jegurile tale dsoara
Dupa ce ca esti proasta mai esti si analfabeta mai andreutza-virginutza. nu mai deschide gura ca esti ratata de puti vezi-ti de corigenta ta acolo si gata ca nu esti tu de matematica la vara sa imi mai scrii sa imi zici daca ai luat examenul
Vai draga..vezi ca te asteapta centura asa ca hai dispari de la poza si vezi-ti de produs.hai :-H
Intra pe http://www.mategl.com/ daca vrei sa rezolvi exercitii misto de olimpiada