Ar trebui sa ii zici adevarul! La cum ai descris-o pare o fata chiar ok si intelegatoare! De de alta parte dragostea este si oarba! Dar nu cred ca esti asa de prost! Ori cum zii ce simti, pentru ca in caz de nu observi doar fetele nu au curajul sa isi exprime senimentele fata de baiatul ales, cauza fiind faptul ca baiatul o critica daca nu o place! Dar fetele nu sunt asa! Nu te vor critica! Si daca fata este cum zici tu ori te place si ea, ori nu te place si iti zice in fata si sigur veti ramane prieteni foarte buni! Orice ai fi nu o sa fie sfarsitul lumii! Ai abia 13 sau 14 ani! Daca nu te place ai toata viata inainte! Sper ca te-am ajutat!
Cam multe intrebari. Problema este daca ea te merita ca prieten,da, dar ca iubit e greu de raspuns cand ortografia ta, macar, nu este la nivelul ei. Glumeam. Iubirea, daca o simte, este a celui care are,, fluturi in stomac,, si nu a celui care pune intrebari.
1. Nu ştiu dacă o meriți sau nu pe Mara. Ştii cum se zice, dragostea nu ține cont de nimic( nici măcar de notele şcolare).
2. E foarte bine să iubeşti!
3. Încearcă să vorbeşti şi să stai mai nult timp cu ea, dar să nu devii plictisitor. Scoate-o la un suc sau ceva...
1. De ce nu a-i merita-o? Esti un baiat dragut, cum ai zic chiar tu
2. Mai ai putintica rabdare si observ-o si pe ea cum se poarta cu tine. Oricum, faptul ca e ingrijoarata de starea ta arata ca o interesezi.
3. Poate ca ar trebui s-o rogi sa-ti explice ceva ce n-ai inteles la o materie/lectie, asta ca motiv sa va apropiati. Sau sa gasesti alta activitate prin care sa petreceti timp impreuna, aici va trebui sa fii si tu inventiv.
Si, nu in ultimul rand, ai incredere in tine!
Si daca nu merge cu Mara/Maria, se gaseste alta fata care sa te aprecieze.
1. De ce întrebi dacă o meriți? te referi doar la note sau la altceva? Drăguț din partea ta dacă te gândești dacă o meriți. Sunt mai mult ca sigură că oricine merită o șansă. Sentimentele nu au nicio legătură cu notele de la școală.
2. Sigur, este destul de okei să îți spui sentimentele, mai ales că băieții fac primul pas de obicei, numai să nu riști să nu aiba aceleași sentimente și să te cam faci de râs.
3. Dacă te hotărăști să îi spui, îi spui pur și simplu. Nu o lua pe ocolite și fi încrezător, dar cum am mai spus, mai întâi, încearcă să fi sigur că are aceleași sentimente!
Multă baftă!
anonim_4396 întreabă: