| AlexandrDaviiid a întrebat:

Sper sa nu va plictisesc in cele ce urmează dar am nevoie de puțin ajutor din partea voastră. Eu am 21 de ani și am avut o relație de 2 ani și jumătate, relația perfecta as putea sa zic. Anul asta in Februarie am avut o săptămâna in care am avut niște probleme și am fost cam rece și m-am comportat destul de urat cu iubita mea si asta a afectat-o destul de tare având in vedere ca pana atunci totul a fost perfect. Eu mi-am înțeles la momentul acela greselile și ca am fost un prost comportandu-ma așa cu ea și am lăsat toate probleme și mi-am revenit la ce eram eu cu adevărat, iubitor și grijuliu. Din Februarie pana in Martie a fost totul perfect din nou. La începutul lunii Aprilie a început ea sa se comporte destul de urat și sa fie distanta fata de mine și mi-am dat seama de lucrul asta și mi-a explicat ca încă nu a reușit sa treacă peste faptul ca am putut sa fiu așa cu ea având in vedere cât ne iubim și mi-a zis ca vrea sa ne despărțim pentru ca nu vrea sa fie nașpa cu mine și sa ma facă sa sufăr. Problema e ca de atunci sunt aproape 2 luni, am mai vorbit dar mereu îmi spune ca vrea sa fie singura și ca nu simte ca mai vrea sa fim împreuna doar ca îmi e foarte greu sa o las pentru ca o iubesc. Și acum întrebarea mea.Ce credeți ca ar trebui sa fac? Sa o las in pace și sa las timpul sa rezolve asta? Sau sa mai încerc sa vorbesc cu ea? Menționez ca i-am arătat mereu cât de mult țin la ea și cât o iubesc.dar nu inteleg de ce acum e așa.

7 răspunsuri:
| IoanaPuppy31 a răspuns:

Pe acelasi motiv s-a despartit si iubitul meu de mine, pentru ca am am avut o perioada mai dificila si am luat "o pauza" de la relatie si cand mi-am revenit el nu a inteles situatia si acum spune ca nu poate uita ce am facut si ca nu vrea sa ma faca sa sufar asa ca mai bine stam despartiti dar ma cauta in continuare si se baga in seama cu mine. Eu zic sa ii dai pace, o sa te caute crede-ma! Nu are cum sa ii treaca asa repede de tine, atata sa nu faci ca sa nu cumva sa agravezi situatia, cat timp sunteti despartiti nu o face geloasa ca o sa isi schimbe in mai rau parerea. Incearca sa devii o versiune mai buna a ta si o sa vezi ca te cauta. Crede-ma pe cuvant. Mult noroc

| Raven a răspuns:

Nu spui exact cât de urât te-ai purtat, cât de nasol a fost comportamentul tău de nu a putut trece peste întâmplarea asta, ca să știm dacă e justificată tulburarea ei ori dă bir cu fugiții la cea mai mică problemă dar cred că ar trebui s-o lași în pace dacă are nevoie de o pauză. Tot încercând să vorbești cu ea, o faci să se simtă presată iar hotărârea pe care a putea-o lua sub presiune s-ar putea să nu-ți fie favorabilă. După o săptămână de pauză ar trebui să știe ce vrea de la relația asta, în acest timp însă n-o suna și nu da mesaje.

| OrdanKarris a răspuns:

Imagineaza-ti perioada in care tu te-ai purtat mai rece cu ea, apoi perioada de timp in care totul a revenit la normal, apoi s-a racit ea. Gandeste logic: s-a purtat frumos cu tine perioada de timp cat te-ai purtat tu urat cu ea, ca apoi sa iti raspunda si ea cu aceeasi moneda. Asa fac femeile, e felul lor de a se razbuna: dupa ce le faci o nedreptate, iti acorda o perioada de timp supa care raspunde si ea cu exact aceeasi moneda. E foarte posibil ca in perioada aia sa se expuna altor barbati iar acum se poarta asa cu tine pentru ca are pe altul in pregatire si vrea sa-l incerce. Sfatul meu: da-i tu papucii. Chiar daca ti-a spus ea ca vrea sa va despartiti, fi tu mai convingator decat ea si spune-i ca "decat sa fi tinut ostatic in propria relatie mai bine isi face bagajul si pleaca". Fa in asa fel incat tu sa fi mai dur decat ea cand ii dai papucii. In felul asta chiar daca are pe altcineva, nu-i va da pace faptul ca tot ea a fost aia respinsa. Intelege si accepta, relatia ta deja e pe moarte. Fa-o sa moara rapid si violent, cu explozie. Nu o lasa pe dansa sa plece din relatie cu fruntea sus. Chiar daca se poarta urat cu tine, fi tu ala care da verdictul final. Iar dupa ce-i dai papucii definitiv, nu o mai cauta DELOC. Asuma-ti decizia si lasa mortii cu mortii, vii cu vii.

| OrdanKarris a răspuns (pentru IoanaPuppy31):

"Pauza" la relatie se traduce ca ti-ai tras-o cu altul dar in acelasi timp te-ai bazat pe faptul ca primul nu pleaca nicaieri si poti oricand sa te intorci, doar ca, cu un surplus de kilometraj. A procedat corect ca ti-a dat zona, procedeaza gresit ca te mai cauta. In locul lui te ingropam demult, in sarcofag de plumb chiar, daca intelegi analogia.

| Andreeush a răspuns:

Eu aș zice să o lași un timp în pace, nu o căuta.
Dacă te iubește și mai vrea să fie cu tine atunci te va căuta ea. Dacă nu trebuie să accepți situația.

| MariaEcaterina99Y a răspuns:

Bai, voi fi sinceră. Dacă vezi ca fata nu te mai vrea, aia e. I-ai gresit.și mna de asta te-a lăsat. Dacă doar de la o cearta amărâtă in 2 ani jumătate te-a părăsit.ce crezi ca se intampla dacă a-ți fi fost căsătoriți? Ar fi zis."îmi pare rau, te-ai comportat urat și te las". Ideea e ca..nu ai avea de ce sa te împaci cu ea..este clar ca la următoarea cearta tot la fel ar proceda ea. Din câte observ este foarte sensibilă fosta ta prietena.și mna. dacă tu simți ca vrei sa lupți pentru ea, lupta, însă ia-ți și acest risc. ‘)

Răspuns utilizator avertizat