anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu ca o sa va amuze intrebarea mealaughing sau o sa vi se para absurda. Sper sa aveti rabdare sa cititi tot...Eu folosesc foarte mult facebook-ul. De mult nu m-am mai indragostit de un baiat in viata reala, mai mult virtual. De o saptamana imi place de un baiat care este dintr-o comuna vecina cu a mea. El a inceput sa-mi dea like-uri, apoi i-am dat eu inapoi, si asta in fiecare zilaughing apoi intr-o buna zi s-a hotarat sa ma bage in seama. El face scoala la un salon de coafura si m-a rugat daca pot veni sa imi fac o schimbare de look. Eu nu stiu daca ma place sau nu asa ca nu stiu daca vrea cu adevarat sa ma vada si salonul este un pretext, sau doar vrea sa faca experimente in parul meulaughing. Ce ziceti? Multumesc pentru rabdare!

5 răspunsuri:
| Dragoi123 a răspuns:

Eu as spune sa nu incerci cine stie cine poate sa fie, sau ce sa gandeasca...mai bine iesi pe undeva pe la plimbare sa gasesti baieti...decat pe net

| frumusyka334 a răspuns:

In primul rand nu sta asa mult pe facebook pentru ca nu sti de ce prosti dai in al doia rand relatiile virtuale nu merg e o prostie nu iti creea viata pe net ca nu e bine in al 3 rand daca vrei sa iesi cu acel baiat mai bine zi sa vina el la tine in sat comuna su ce e si va puteti vedea propune-i u o intalnire sau daca nu ia o prietena si du-te la salon niciodata nu e prea tarziu sa incerci lucruri noi si cine stie poate se pricepe baiatul si iti va place ce iti va face la parwinking ai mai multe variante u alegi dar cel mai bine asigurate ca nu vei fi in pericol si laso mai moale cu facebookulwinking

| AlessiaStefaniaaa a răspuns (pentru frumusyka334):

Am uitat sa precizez ca l-am mai vazut o data in trecere, eu am 16 ani el 19. Sunt foarte sigura ca nu sunt pusa in niciun fel de pericollaughing. Intrebarea mai exacta e ca nu stiu daca ma place sau cum m-as putea prinde daca ma place...

| neutrino a răspuns:

Accepta propunerea lui, de a-ti face schimbarea de look. Daca te place, nu te va costa nimic, decat mai tarziu!

| Cristiann25 a răspuns:

Taranilor! NU va suport! Revenind la intrebare:pune mana pe carte si lasa statul toata ziua pe Facebook! O relatie o sa vina cand e vremea ei nu cand vrei tu si o cauti pe un anumit site de socializare!