| Katherineeeeeeee a întrebat:

Hei TPU... sunt confuza si deja chiar nu mai stiu ce sa cred.
Acum cateva m-a sarutat si mia arata ca simte ceva pentru mine, iar dupa nu a mai vorbit un timp nimic cu mine dar in schimb vorbea prin mesaje si pe mess cu alta fata mai mica decat mine, iar cu mine nu vorbea absolut deloc.
iar acum 4 zile am fost afara cu mai multi prieteni printre care si ei 2 si am vazut cu nu prea vorbeau fata in fata dar vorbeau prin mesaje... acum nu a mai intrat nici pe mess,nu trimite nici un mesaj, nu il vad nici pe la bloc pe la noi... absolut nimic.
deci, ce sa cred? nu stiu ce sa fac sa mai vorbesc cu el sau sa nu mai vorbesc...
voi ce ai face daca ati fi in locul meu?
dau funda

7 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

Copii, fiecare vorbeste cu cine vrea. Daca tipul a vorbit cu alta nu e nimic. Poti sa o faci si tu. Bafta!

| neutrino a răspuns:

Fiecare saruta ce prinde si se opreste unde-i place mai mult. Parca nu ai sti!

| Cristina_Cristaa_1995 a răspuns:

Tuh cati ani ai?!
deci nu pot sa cred! si eu am potit exact la fell! uite id meu:cristinamanolachi@yahoo.com ca sa vorbim mai multe daca vrei

| Gεσяgιαηαα a răspuns:

Cum ti-a aratat ca te iubeste? Asa cum ii arata si ei acum?
El te face geloasa, corect?
Fa-l si tu!
SAU
Vorbeste cu el despre acest lucru, dar nu pe mess sau prin mesaje ci face to face!winking

| Katherineeeeeeee explică (pentru neutrino):

Nu s-au sarutat pentru ca il cunosc destul de bine... el are 18 ani iar ea 12-13
doar ca nu inteleg de ce dintr-o data vb cu ea toata ziua si mie nici un sms nu imi trimite

| DyNo a răspuns:

Te sfatuiesc sa vorbesti cu el sincer si sa lamuresti situatia.

| Dariiiii a răspuns:

Daca el nu ti-a mai scris, atunci scrie-i tu si lamureste situatia, intreaba-l de ce te ignora si vezi ce argumente are si dupa hotaraste daca te-a folosit sau nu.happy