Desigur.
În plus, te poți dezvirgina numai dacă faci sex, nu de la degețele. Nici măcar nu e nevoie să te deflorezi (încercând să te pătrunzi vaginal cu te miri ce), plăcerea maximă provine de la mângâierea clitorisului, mic organ al plăcerii aflat chiar la intrarea în vagin.
Vezi ce iti bagi in chizdoc sa nu faci dupa o vizita pe la ginecolog la voi e mai nasol, incearca cu o fata sa iti linga savarina e mai ok si mult mai excitant asa
Si cum ii spune acelei fete? vino si lingema acolo jos?
O poti face linistita, pana la urma de ce nu? Ignora-l pe Paulica ca nici el nu stie ce vorbeste! De dezvirginat nu de dezvirginezi si o poti face chiar si daca nu ai intretinut relatii sexuale.
Da, cu ajutorul clitorisului. Daca nu pentru placere a fost inventat... pentru altceva, nu cred ca se cunoaste.
P l m, ma da puneti niste intrebari, dintr-o prietenie cu o fata se poate ajunge la asa ceva, e foarte simplu, normal ca nu functioneaza din prima, eu am avut in liceu doua fete care din gesturi puteai observa ca sunt lesbience Nu stiu ce varsta are persoana care a pus intrebarea daca are peste 20-22 pare cam deplasat, dar daca are sub 18 ani 100% din 5 fete una accepta asa ceva
emiliancftepup întreabă: