| MihaiEminescu666 a întrebat:

Sunt indragostita de o fata si acum 2 zile am intrebat-o daca vrea sa faca sex cu mine... Aceasta a refuzat iar eu de atunci pur si simplu nu mai pot crying(. Si nici sa dau ochii cu ea nu as mai vrea... Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| SparkleO a răspuns:

Stai ca nu mai inteleg nimic. pe ea o cheama girl, scrie "sunt indragostita"... puii mei, ce e asta?

amice (daca esti baiat) ai intrebat-o pe fata ca pe o c***a daca vrea sa o faca cu tine. nu ti-e rusine, mai?

ce ai de facut? du-te si cere-ti scuze si zi-i ca te-ai drogat. dar asa sa-i zici. e singura optiune.

10 răspunsuri:
| suntZeu a răspuns:

U esti complexat? Cum sa iti vina s-o intrebi asa ceva...e ca si cum ai sari in gura unui rechin.Adica daca ai intrebato asta din prima inseamna ca tia sugerat fata esti ca e tarfa, vorbeste cu ea si zi sa iesiti ca ai glumit, apoi sarut-o... daca te lasa so saruti esti pe drumu bun si nu incerca sa o **** in 3 zile

| h3r a răspuns:

Mincinoaso.

| ONElena11 a răspuns:

Pai esti indragostit de ea s-au vrei sa faci sex cu ea? Incearca sa vorbesti cu ea si va cunoasteti mai intai.

| secret093 a răspuns:

Doamne! Cum sa o intrebi daca vrea sa faca sex cu tine?! Cel mai bine era daca o intrebai daca vrea o relatie, fata aceea pare ca are capul pe umeri si nu sare in bratele primului baiat care ii propune.
Ce sa faci?! Sa te omori, ai scapa tara de un obsedat sexual!

| stark47 a răspuns:

Si mie imi plac multe fete dar inainte sa fac sex cu ele mai vorbesc, incerc sa vad daca ma plac sau nu si abia dupa ce suntem impreuna ajungem si la sex...nu crezi ca ai sarit cam multe trepte? adica la ce raspuns te asteptai.mai ales ca relatiile de acelasi gen nu sunt atat de intalnite la noi...

| Felys a răspuns:

Prin propunerea ta de a face sex cu tine ai jignit-o, ai tratat-o ca pe una oarecare care isi vinde corpul la colt de strada, eu ti-as si tras si o poseta in cap daca te auzeam cu asemenea intrebare stupida

| MihaiEminescu666 explică (pentru secret093):

In primul rand ai grija cum vorbesti si in al doilea rand nu sunt baiat.

| MihaiEminescu666 explică (pentru stark47):

Pai suntem impreuna de ceva vreme...

| Crucified a răspuns:

Scrie "îndrăgostită", nu "îndrăgostit". rolling eyes

| MihaiEminescu666 explică (pentru Crucified):

Mwahahhaa