Păi dacă tu consideri că relațiile la distanță nu merg, spune-i ceva gen: "Uite, eu mă voi muta, te-aș lua după mine dar știi că nu pot... dar asta e. Faza e că eu țin la tine și nu te voi uita niciodată, însă eu nu îmi permit o relație la distanță și oricum încetul cu încetul se va duce totul dacă nu vom putea vorbi des... așa că mai bine ne despărțim". Doar o idee, eu una așa i-aș spune pups, baftă pe viitor
Bună!
Pregăteşte o cină şi invită-l să vorbiți.
Spune-i motivele pentru care este necesar să vă despărțiți.
N-ai cum să nu-l răneşti, dar promite-i că veți rămâne prieteni.
O zi frumoasă!
Sfatul meu e să te desparți de el spunându-i adevărul și problemele pe care tu le vezi în relația asta. E imposibil să nu fie rănit, însă cel puțin va aprecia fiindcă ai discutat cu el motivele adevărate.
Stai de vorba cu el, si explica-i cum e situatia. Adevarul, desi dureros, poate ca va fi apreciat mai mult decat o relatie amagitoare.
Trebuie sa te gandesti ca vina nu e a lui ci a ta. Daca nu mai ai sentimente pentru el e bine sa-i spui si sa nu-l mai amagesti.Pe moment va durea dar pe viitor va aprecia.
Spune-i verde in fata ca nu ai cum sa il rănesti dacă spui ca vorbiti rar. E bărbat trece peste mai greu sau mai repede.
Pai cel mai bine e sa-i explici situatia, si sigur va intelege
Spune-i ca e mai bine sa ramaneti prieteni Sa mai vorbiti din cand in cand, si sigur te va intelege
Spune-i cu cuvintele tale, spune-i situatia in care esti. Va intelege, dar, ca baiat iti spun ca va fi ranit.
P.S.: Nu-ti fa un plan de acasa ce sa-i zici. O sa te balbai. Fii spontana si spune-i ce trebuie sa ii spui direct in fata.
Explica-i situatia si el v-a intelege, spune-i ca e mai bine asa pentru amandoi.