Nu sfârșesc lucruri astea foarte bine, cel puțin dacă tu o să te cerți cu el îți dai seama că frac-tu o să-ți ia ție apărarea. Pana mea, eu zic să încercați. Dacă vă cunoașteți, vă știți ce și cum, e okay. Bine, se spune că nu cunoști o persoană după o viață petrecută cu ea. Dar eu sper să meargă bine și să vă înțelegeți dacă tot ce simți tu este reciproc.
Eu zic că e un lucru bun faptul că nu a profitat de noaptea în care ai dormit la el, ca să facă sex cu tine.
Asta înseamnă că ori te respectă prea mult, ori te crede hidoasă. Dacă e prima variantă, merită să încerci.
După, revin-o și spune-ne şi nouă cum mai stai cu confuzitatea.
"Sunt intr-o stare de confuzitate" - iarta-ma ca te intreb, esti analfabeta? Asta asa in paranteza fie spus... Daca il stii de cand era mic asta nu inseamna ca el e implicit "pe felie" cu tine.
Se distreaza si el putin cu tine si poate ii iese si lui de o savarina.
I-am zis tot ce am pe suflet, insa nu am dormit noaptea pentru ca noi nu suntem impreuna si asta ar insemna prea mult..am fost intr-o dupa-amiaza dupa scoala si am stat la el toata ziua.Petrecem mult timp impreuna, dar inca nu sunt convinsa de aceasa idee si aceea de a avea o relatie cu el desi ne cam potrivim.