Ba e foarte ok și e și normal, asta înseamnă că îți place de el ca om in primul rand și in al doilea rând ca profesor! Nu e nimic rău în asta, dacă știe să se facă plăcut și e și frumos nu e nici prima nici ultima eleva care simte asta pentru el,"îndrăgosteala " sau mai degrabă i-aș zice simpatie.O sa vezi că timpul o să treacă și tu vei fi indiferenta la asta, mai ales daca ai sau îți vei găsi un prieten. Daca nu ai făcut o obsesie din asta nu se mai pune problema de nimic, cum am spus, timpul o să treacă și nu el nu va mai fi profesorul tau.Iti vei urma cursul vieții și nu va mai fi nicio problema.Si eu am fost în situația ta.
Ca sa dispara acel sentiment placut si cald ce i-l porti, este sa nu il mai vezi! transferate din sc/liceu/fac.
altfel nu v-a disparea acel sentiment
Ba, daca nu esti minora, poti sa faci si sex cu el, ca nimanui nu-i pasa. Stai linistita.
Dar nu este nimic senzual in asta. Asa ca nu are de ce sa dispara. Asa se ataseaza studentii de unii profesori la facultate, de savanti care le deschid tainele universului. Asta se numeste de fapt relatia elev-profesor. Dar ce profesor e, la scoala sau faci cu el pregatire? Fii discreta, sa nu fi inteleasa gresit.
La scoala. Pur și simplu ma atrage felul lui de a fi, e un om relaxat, glumeț și, nu știu, atunci când ies la răspuns, vede ca sunt emoționată atunci când se uita în ochii mei și ma pune sa vin mai aproape, de parca ar vrea sa ma atate. Nu pot sa spun ca e frumos, dar ma atrage comportamentul, respectul și politețea sa fata de cei din jur.
E destul de exigent, dar îți dă încredere când se uita în ochii tai
Sigur, iti place ca om, e ceva normal, nu trebuie sa facem o analogie falsa cu atractia sexuala sau iubirea.
anonim_4396 întreabă:
loramesesan întreabă:
loramesesan întreabă: