| Drxx_Alexandru_1999 a întrebat:

Hei TPU va rog am nevoie de ajutor când fac sex cu iubita mea termin intr-un minut și de fiecare data sunt jenat de situație și nici nu vreau sa mai fac asta am încercat sa mă abțin sa fac ceva dar degeaba și vreau sa iau pastile va rog frumos îmi poate spune cineva un tratament sau ceva în care sa rezist mai mult de 10-15 minute va rog dau funda! Dacă știți vreun tratament sa știu ca scap o data! Va rog! Dau funda sad

7 răspunsuri:
| Bobby711 a răspuns:

Singurul tratament e experienta asa este prima data. Nu stiu cum e la alti insa eu mereu rezist mai mult a 2-a oara fac o pauza de 5-10 min si dupa ma pun pe treaba iar. In astea 5-10 min nu stau degeaba sunt si alte metode de a duce treaba la bun sfarsit. Daca zici ca termini prea repede incearca si metoda asta nu e neaparat sa iti folosesti scula.Btw daca iti e rusine nu vei rezolva nimic trebuie sa o faci cat de des poti sa iti stapanesti instrumentul.

| Emilian65 a răspuns:

Nu este un tratament special pentru asa ceva.

| mgtow a răspuns:

Dai o laba inainte sa vezi dupa 15 min ca o sa rezisti mult

| Oana92 a răspuns:

Singurul tratament se numeste EXPERIENTA! Nu are efecte secundare neplacute (ma rog, daca folosesti prezervativul) si bonus: simti placere!

Esti cel mai probabil la inceputul vietii sexuale. Si pe bune, singurul lucru care te ajuta e experienta. Bucurati-va de moment si nu te mai stresa cu privitul la ceas ca doar rau iti faci asa. Si daca ea nu e satisfacuta prin act sexual normal sa nu uiti ca natura ti-a dat maini si gurawinking Distractie placutawinking

| corbulalbrosu a răspuns:

Ceea ce-ti lipseste cu adevarat se numeste EXPERIENTA sexuala. Din pacate nu exista nici pastile nici tratament adecvat pentru a scapa de ejacularea rapida, necontrolata. Singurul tratament consta in intretinerea unui numar cat mai mare si cat mai des posibil de acte sexuale, de preferat cu o partenera unica. Procedand astfel, incet incet, in timp, se va diminua/scadea excitatia, dorinta sexuala va deveni mai putin stresanta, se va acumula experienta ceea ce va permite ca dupa un timp sa reusesti sa-ti coordonezi si controlezi ejacularea. In consecinta este nevoie de o partenera, de timp si putintica rabdare. Multa sanatate.

| cosmin986522 a răspuns (pentru Oana92):

Din fericire limba nu cedeaza asa repede laughing

| Drxx_Alexandru_1999 explică:

Da sunt la început și am citit tot felul de chestii și din câte am văzut pe net pastile sunt dar nu știu care sunt mai bune! Nu mă pot abține și imo este foarte greu sa o mai fac pentru ca știu ca termin intr-un minut și o fac degeaba sad