Cine stie. Probabil ai fluturasi in stomac si de atata entuziams, sentimente puternice e posibil sa ai astfel de simptome. Si eu daca ma indragostesc de o fata nu am pofta de mancare de nimic doar sa o vad... Sunt sentimentele foarte puternice de la inceput din cauza asta
Iti multumesc de ajutor simt sentimente pentru acest baiat de ani buni cred ca din clasa intai asta inseamna de vreo 7 ani si aseara! Tot ce stiu este ca ma grabeam si ...adik este primul sarut si al meu si al lui si cand ne-am apropiat tin minte doar ca i-am spus incepe tu primul si el mi-a spus ca bine si a inceput atat stiu! Mi-as dori sa imi amintesc cu drag adica simt ca ceva mai are putin si explodeaza in mine!
Pai incearca sa vobesti cu el.fi smechera ) intreaba-l ce a facut aseara. poate spunandu-ti cate ceva o sa iti amintesti cae ceva.
Adica simt asta de mai multi ani cam de vreo 7 ani si a fost primul meu sarut si al lui la fel dupa cum ti-am zis ma grabeam sa ajung acasa si trebuia sa ne sarutam cat mai repede si asa il tinusem 1 ora caci nu ma simteam pregatita stiu doar cum ne-am apropiat si i-am spus,, incepe tu,, si el a zis da si a inceput atata stiu! As vrea sa stiu totul cum a fost adic am asa o stare nasoala
Frumoasa poveste. E bine daca ai reusit sa iti indeplinesti acest 'vis'. Sper sa aveti o relatie frumoasa :*
As vrea....insa in aceasta lupta se afla si cea mai buna prietena a mea! Am decis sa nu ii spunem dar ma gandesc ca daca totusi m-a sarutat smte ceva pentru mine nu?
As vrea....insa in aceasta lupta se afla si cea mai buna prietena a mea! Am decis sa nu ii spunem dar ma gandesc ca daca totusi m-a sarutat simte ceva pentru mine nu?
Da, tu n-ai vazut ca fac coliva?
Deci... cu fetele, daaa? x_x