| Shella03 a întrebat:

Hei TPU va rog am nevoie de mare ajutor! ieri seara m-am sarutat cu baiatul de care imi place insa dimineata am avut impresia ca totul a fost un vis adica stiu ca ne-am sarutat dar nu mai tin minte nimic. Nu am pofta la mancare si parca arde ceva in mine va rog urgent am nevoie de ajutor!

Răspuns Câştigător
| varcolaccc a răspuns:

Cine stie. Probabil ai fluturasi in stomac si de atata entuziams, sentimente puternice e posibil sa ai astfel de simptome. Si eu daca ma indragostesc de o fata nu am pofta de mancare de nimic doar sa o vad... Sunt sentimentele foarte puternice de la inceput din cauza astawinking

27 răspunsuri:
| Shella03 explică (pentru varcolaccc):

Iti multumesc de ajutor simt sentimente pentru acest baiat de ani buni cred ca din clasa intai asta inseamna de vreo 7 ani si aseara! Tot ce stiu este ca ma grabeam si ...adik este primul sarut si al meu si al lui si cand ne-am apropiat tin minte doar ca i-am spus incepe tu primul si el mi-a spus ca bine si a inceput atat stiu! Mi-as dori sa imi amintesc cu drag adica simt ca ceva mai are putin si explodeaza in mine!

| yutsa a răspuns:

Pai incearca sa vobesti cu el.fi smechera laughing) intreaba-l ce a facut aseara. poate spunandu-ti cate ceva o sa iti amintesti cae ceva.

Adica simt asta de mai multi ani cam de vreo 7 ani si a fost primul meu sarut si al lui la fel dupa cum ti-am zis ma grabeam sa ajung acasa si trebuia sa ne sarutam cat mai repede si asa il tinusem 1 ora caci nu ma simteam pregatita stiu doar cum ne-am apropiat si i-am spus,, incepe tu,, si el a zis da si a inceput atata stiu! crying As vrea sa stiu totul cum a fost adic am asa o stare nasoala sad

| Shella03 explică (pentru yutsa):

Chiar ma gandeam la asta! Si chiar o sa il intreb si de ce nu ...sa imi reaminteasca practic laughing)

Tocmai la asta ma gandeam si asa o sa si fac sii....de ce nu... sa imi reaminteasca pactic laughing

| varcolaccc a răspuns (pentru Shella03):

Frumoasa poveste. E bine daca ai reusit sa iti indeplinesti acest 'vis'. Sper sa aveti o relatie frumoasa :*

Poate o sa imi reamintesca si practic....nu ar fi rau laughing Mersii :*

As vrea....insa in aceasta lupta se afla si cea mai buna prietena a mea! Am decis sa nu ii spunem dar ma gandesc ca daca totusi m-a sarutat smte ceva pentru mine nu?

As vrea....insa in aceasta lupta se afla si cea mai buna prietena a mea! Am decis sa nu ii spunem dar ma gandesc ca daca totusi m-a sarutat simte ceva pentru mine nu?

| wawe a răspuns:

Sigur nu ai fumat ceva aseara?

| Shella03 explică (pentru wawe):

Nu! Desi a fost majoratul fratelui meu nu am consumat alcool laughing)) Vorbesc serios! sad

| Shella03 explică (pentru wawe):

Desi a fost majoratul fratelui meu nu am fumat si nu am consumat alcool! Keep calm laughing)

| Musique a răspuns:

E de la prea multă dragoste.
Stai liniștită. laughing)

| Shella03 explică (pentru Musique):

Daca m-a sarutat simte ceva pentru mine? sad

| Shella03 explică:

Mai astept raspunsuri la intrebarea: daca m-a sarutat simte ceva pentru mine? puppy dog eyes

| Musique a răspuns (pentru Shella03):

Da.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai pus prea multa pasiune iar din cauza efectului mirific ai uitat de tot si de toate

| Shella03 explică (pentru anonim_4396):

Imi place raspunsul tau mersi mult happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Musique):

Hmmmmm, tu de unde sti demoazela? laughing)

| Musique a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce mă? Tu săruți o fată de pomană? laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Musique):

Da, tu n-ai vazut ca fac coliva? laughing
Deci... cu fetele, daaa? x_x

| Musique a răspuns (pentru anonim_4396):

Daaa. laughing))

Cand imi spunea-,, Fa-o'' adica sa il sarut trecea n fior prin mine care nu l-am simtit niciodata!

| Musique a răspuns (pentru Shella03):

Și tu-l placi.

Da :*

| CorneliaC a răspuns (pentru varcolaccc):

Wow, esti un romantic, imi place cum gandesti

| yutsa a răspuns (pentru Shella03):

Te descurci tu.ai grija de tine.