Cati ani ai? Pare o relatie de scoala generala, sincer. Te jigneste, iti spune ca te tai cu lama si apoi se poarta dragut cu tine pana incepe sa tachineze fete de fata cu tine. Ori continui joaca ori incetezi. Mi se pare o aiureala totala "relatia" asta. Cand vine la tine, cand se duce la alta fata. Nu a exista niciodata iubire intre voi. Nu asta inseamna o relatie. E doar o joaca iar eu consider ca nu trebuie sa iti pierzi timpul si sa iti faci sperante ca te iubeste.
Buna,in primul rand depinde si de varsa voastra daca sunteti adolescenti e si normal sa apara astfel de situatii care dupa mine nu mi se par normale si nu isi au rost intr-o relatie. Cum m-as simti daca iubitul meu ia in brate alte fete doar ca s-a suparat o zi iar a doua zi vine si isi cere scuze, trimite bilete sau ce ii mai trece prin cap, asta nu e iubire e doar joaca de copii. Te intrebi daca mai sunt sanse sa mai simta ceva pentru tine, probabil ca el nu a simtit niciodata ceva daca isi gasea fericirea in brate la alta fata. Tu crezi ca baietii sunt ca fetele sensibili si sa stea cu gandul la ce a fost in trecutul lor? Slabe sanse. Tu trebuie sa stii cel mai bine ce ar trebui sa faci, daca as fi in locul tau nici nu mi-as mai bate capul cu el, nu ai o familie nu aveti nimic realizat impreuna pentru care sa ramai cu el sau sa tragi de el atat timp cat el e interesat de golaneala.
Este normal sa mai simtiti, amandoi ceva unul pentru celalalt. Doar ca unele lucruri trebuie sa se termine la timpul lor. Cel mai simplu e sa vorbesti cu el, decat sa tot stai sa ii interpretezi fiecare gest.El este mai indecis si prefera sa se joace cu fetele pentru ca asta ii gadila orgoliul. Doar tu stii aca mai simti ceva pentru el, daca mai simti vorbiti putin despre asta, totusi ati fost impreuna mult timp, nu sunteti niste straini. Daca nu incerci nu ai de unde sa stii si niciodata sa nu iti para rau ca ai incercat, macar nu o sa te mai gandesti atata la asta si o sa iei o decizie in privinta lui. E clar ca el nu prea stie ce vrea si nu stie nici ce vrei tu...
Erm, eu ti-am mai zis sa fugi de el dar nu m`ai ascultat. Uite unde ai ajuns iar
Daca tie ti se pare normal faptul ca el ti-a recomandat sa te tai cu lama, sa se dea la orice fata din jurul tau, sa te jigneasca, si altele, atunci impaca`te cu el.Desi asta ar insemna ca tu nu ai deloc respect de sine, iar el sa poata face orice vrea cu tine pe viitor.El este doar un copil imatur care te-a folosit o perioada, iar tu plangi ca o fraiera dupa el.Cauta`ti pe altcineva care sa tina la tine cu adevarat si uita`l pe acest baiat, pentru ca este doar un pacalici.
E clar ca tu inca ai sentimente pentru el si iti doresti impacarea insa parerea mea este ca nu merita.Asteapta, o sa vina si baiatul care o sa te faca sa te simti unica.