| Annabella9719 a întrebat:

Varsta de 18 ani(in cazul fetelor) vi se pare o varsta potrivita ca sa-ti incepi viata sexuala? Va rog seriozitate. happy

11 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Varsta nu este singurul motiv pentru care sa-ti incepi viata sexuala. Dar pentru un raspuns strict la intrebarea ta, da, este ok.

| ElenaRomann a răspuns:

Nu pentru ca astfel borsi consecinţe foarte grave in familie mai tarziu. familia aceea se va destrama vor da divort.

| HaHaGirl a răspuns:

Da normal, atata timp cat tu esti gata s-o faci si ai si cu cine laughing e ok, eu una nu am o parere foarte buna despre cele care se marita virgine, vai de mine mare dedicatie sotului, tampenii.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
este potrivita daca o faci cu cel care te iubeste/te respecta si ii impartasesti sentimentele, daca o faci de dragul lui, nu are rost.a fi virgina, nu inseamna ca esti bolnava, asa ca, fa acest pas doar atunci cand crezi ca merita acea persoana si tu esti pregatita din toate punctele de vedere
O seara bunahappy

| PŞtefaniaP a răspuns:

Dacă te simţi pregătită şi eşti în stare fă-o.

| Annabella9719 explică (pentru PŞtefaniaP):

Eu inca nu am 18 ani, si de aceea am intrebat laughing, eram doar curioasa sa vad ce raspunsuri primesc happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista o varsta potrivita. Trebuie sa fie persoana potrivita. O persoana care stie sa se poarte cu sufletul tau. Asa vei sti daca poate-ti avea si trupul.

| mona a răspuns:

Este o varsta potrivita, important e sa te simti pregatita pentru a face pasul respectiv

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda, de ce nu.

greece12
| greece12 a răspuns:

Daca esti suficient de matura si responsabila, dezvoltata suficient fizic, psihic si emotional, da.
Altfel, nu.

| Picasso a răspuns:

Baiii sa fim seriosi, daca medicul ti-a spus ca nu e bine sa faci dragoste sex sau cum vrei tu sa ii zici, la o varsta frageda, cati din ei si-au inceput viata sexuala la varta "potrivita". Eu zic ca asta vine de la sine, important e sa te faca sa il doresti, sa te sui pe el si sa nu ii m dai drumul laughing, nu verbal : hai sa facem dragoste sau sa bata apropouri, mi se pare putin : a la tara! Se spune ca sti pregatita de la 18 ani in sus, nu stiu cine a zis ori nea Popa ori Cioaca. Eu mi-am inceuputoo in lift la 2 dimineata, nici ea nu a mai avut rabdare nici eu, a fost de la sine, si totul a inceput de la sarutari, au cam alunecat ele, insa in fine!
Succees sa fi cuminte si cu minte >big grin