| alexalx9777 a întrebat:

Vreau să aud și părerile voastre. În trecut nu îmi doream sa îmi găsesc o relație serioasă. Astăzi cu una mâine cu alta știți vorbă.
In urmă cu câteva săptămâni am întâlnit două fete în același timp cu care am păstrat legătura până în ziua de astăzi. am început să mă apropii plus că sunt genul de băiat care nu se lasă prea ușor impresionat pentru că am văzut destule la viață mea. Și încet încet vorbim cu ele am realizat că sunt femeile potrivite pentru mine, dar nu știu pe cine să aleg. Știți vorba aia "să iubești 2 femei sa nu stii pe care o vrei" sunt încă o situație banală și ambele mi se par atât de îndrăgostite și îmi este cumva să le spun pentru că am încercat să fac o comparație să văd pe care mi- o doresc dar nu reușesc să o scot la capăt.
Amândouă sunt frumoase, înțelegătoare, inteligente atrăgătoare, își fac timp pentru mine și chiar nu știu cum să procedez. Simt în ambele că îmi pot oferi o relație frumoasă și serioasă. Menționez că am 20 de ani și până la vârsta de 19 ani eram curvar. Umblăm cu fete doar pentru a obține o noapte două și apoi renunțăm.
Cum ar trebui să procedez?
Dau funda ❤️

10 răspunsuri:
| nick69grr a răspuns:

Threesome

| WarHammer02 a răspuns:

In primul rand, daca vrei sa te pui la casa ta...cel mai bine e sa o alegi pe ccea care iti sta alaturi mai mult...frumusetea e trecatoare.
Am fost in aceeasi situatie candva si am ales.o pe ceea care ma atragea mai mult din punct de vedere al mentalitatii.

| corbulalbrosu a răspuns:

In primul rand cel mai indicat sfat este cel de a-ti schimba total comportamentul. Fetele inteligente si mai ales cele educate, fac parte din categoria celor care apreciaza la adevarata lor valoare pe baietii... ''cuminti''. big grin

| Violleta2022 a răspuns:

Da-mi voie sa te contrazi, ai abia 20 de ani si nu ai vazut mai nimic pana acum, pentru ca abia ai iesit din adolescenta, iar micile partide de sex de 2-3 minute, nu sunt aventuri mari sau de natura sa te faca curvar.
daca vrei distarctie, invita-le pe amandoua si iesiti in 3, sa va amuzati.
daca vrei sincer, o relatie de dragoste, munceste-ti mintea si cantarste bine, pe care o iubesti, ca-i imposibils a iubesti 2 fete in acelasi timp.
Posibil este doar pentru copilasi, care inca nu pot face diferenta intre dragoste si placut.

Asadar, pune picioarele la apa rece si ia o foaie de hartie si un creion. Scrie acolo sub numele fiecarei fete, ce simti si cum crezi ca va decurge relatia cu ea. Macar vei avea o imagine mai clara, pe care o placi, ca de sentimete aici, inca nu poate fii vorba.

| alexalx9777 explică (pentru Violleta2022):

Stai ai înțeles greșit. Nu am zis că îl iubesc pentru că nu am cum. Și eu am simțit acel sentiment o dată până acum. Am zis că mă atrag amândouă la fel de mult și nu pot să aleg. Și dacă vorbim de trecutul meu nu zic pentru că nu se zice câte partide sexuale am avut și nu pe toți țin două trei minute? nu exagera.
Mi-au pus amândouă capac în felul că nu știu pe cine să aleg și nu știu lângă care aș putea să am o relație serioasă. Deci cu sinceritate îți zic și nu o lua sub formă de laudă. Am avut femei până la 20 de ani atât în viață cât și în pat cât nu or avut alții toată viața?

| Violleta2022 a răspuns (pentru alexalx9777):

Esti inca micut si cunosc cat se exagereaza la anisorii astia.
Dar asta nu are importanta acum, ca nu discutam de cele 2-3 minute de sex si nici de fetele cu care te-ai pupat ori culcat, ci de alegerea fetei potrivite, din cele 2 mentionate aici.
De fapt, chiar se vede lipsa totala a experientei in relatiile cu fetele, dupa cum stai pe ganduri, fara sa ai habar ce sa alegi.

Iti dau un exercitiu ajutator: pune pe hartie, sub numele fiecarei fete, ce calitati si defecte are, asa cum le vezi tu. Cand ai incheiat listele, vezi care "merita" sa fie aleasa.

| sofisis a răspuns:

laughing)))
In primul rand : "Știți vorba aia "să iubești 2 femei sa nu stii pe care o vrei"" - asta NU e o vorba, e o manea laughing))
In al doilea rand...pui problema gresit. Intai trebuie sa aflii care din ele te-ar suporta intr-o relatie si abia apoi sa incerci o relatie. Ca poti sa ai surpriza ca niciuna sa nu te vrea cu adevarat laughing))
Nu in ultimul rand este imposibil sa tii la doua femei la fel. Una clar e mai importanta decat cealalta, cea din urma fiind mai mult un moft.

| Adry05 a răspuns:

Nu simți mai mare dor pentru una din ele? gen să simți bă chiar vreau s-o văd pe x, mai mult decât pe y, cam așa îți dai seama când îți place mult de cineva, când începi să-ți lipsească prezența ei

| alexalx9777 explică (pentru Adry05):

Sincer nu. Fac în asemenea fel să îmi văd de facultate, și de ele două. Oricare mă cheamă? zici că îs teleghidat mă duc să fiu prezent acolo. Vorbesc cu ele doua la fel de mult. Stau nopțile, până dimineața la 5:00 să vorbesc cu ambele. Excepții când una se culca mai repede decât cealaltă. Merg la sală cu amândouă? una dimineață și una seara. Acum pe bune? e complicat.

| Adry05 a răspuns (pentru alexalx9777):

Atunci poate nu le placi așa mult cum ai crede, altfel s-ar face natural o distincție. poate doar îți plac ca și prezență, ca prietene, da nu neapărat ca femeia pe care s-o ai lângă tine