anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa luati in serios intrebarea aceasta: Am 14 ani si sunt cu un baiat de 21 ani.(Multi dintre voi vor spune ca nu va merge pentru ca baiatul are numai intentii sexuale,etc), ce vreau sa zic e ca tin la el foarte mult la el...Si el la fel,am ajuns sa ne spunem:"Te iubesc mult de tot.",si el e Din Hunedoara,a zis ca o-sa vina prin Bucuresti pentru mine, sa ne vedem.Si nu suport sa mai ascund chestia asta fata de mama mea.
Nu stiu cum sa-i zic faza asta,cum sa incep ca ea sa nu o ia razna cand aude... sad. Vreau sa aiba mai multa incredere in mine.
Eu cred in iubitul meu, cred in ceea ce spune.M-am vazut cu el pe web acum 2-3 zile.Chiar vreau sa fiu cu el impreuna si sa-l vad in real...
Sfaturi? sad Va rog luati asta in serios si nu va bateti joc!
Fundaaa. :* :* :*.

23 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

Te vezi cu el pe webcam si ai incredere in el? Eu iti sugerez sa faci o chestie si mai tare: sa faci show xxx la web cam si pe urma sa te miri ca ajungi in Turcia plasata ca prostituata.

| Dragut123 a răspuns:

Pai, oricum ii vei spune, consider ca o va lua razna. Pana la urma e normal, adica, daca ai auzi ca fiica ta de 14 ani este cu un baiat de 21 cum ai reactiona? Incearca sa ii spui asta intr-o zi linistita, in care nu este suparata, si sa ii spui. Insa, sper sa te astepti ca dupa ce ii vei da aceasta veste, ea sa incerce oarecum sa va desparta, mai ales ca, din cate am inteles, nu prea are incredere in tine. Oricum, eu sper ca am reusit sa te ajut. Te pup si iti urez multa bafta!

| MidnightR a răspuns:

Hm,deci are 21 de ani si aveti o relatie construita online,la distanta?
Boon, si va iubiti mult de tot? Boon si asta, ai asa mare incredere in el, ah, in ceea ce spune? Boon.

Chestia ar fi urmatoarea.Cam cat de serios ai vrea sa luam ceea ce ai scris mai sus cand e de o penibilitate uriasa?
Ai incredere in el,ah,bazat pe ce? Ce iti constituie tie o asemenea incredere in el, ca pana la urma amandoi ati vorbit ascunsi in spatele un mediu online.
Ai vazut vreodata pe la stiri cum rapeau/violau si alte atrocitati folosindu-se de site-uri de socializare? Venea tot asa una ca tine naiba care spunea ca vai domne, am incredere in el, nu m-ar minti niciodata, il iubesc enorm etc si dupa o vedeam la stirile de la ora 5.
Si sa aiba mama ta incredere in tine? Ar trebui ca toata experienta si anii ei sa fie degeaba ca sa aiba incredere intr-o pustoaica de 14 ani care habar nu are ce stie.

| MidnightR a răspuns (pentru Dragut123):

Poti sa fii si cel mai fericit si calm de pe pamant si tot te-ar lua dracii sa auzi ca propia fiica vrea sa se intalneasca cu unu de 21 din alt oras cu care s-a vazut cateva zile pe net si acum se iubesc enorm.

| Dragut123 a răspuns (pentru MidnightR):

E clar asta, insa iti dai seama ca nu poti ascunde asta la nesfarsit. O data si o data tot trebuie sa ii spuna asta.

| darrio2007 a răspuns:

Deci relatie la distanta.Si mai ai si incredere in el.Cum poti avea incredere in cineva cand l-ai vazut o data pe web? Doamne, ce naivă esti! Mai ai frati, surori? La modul serios vorbind, te-a vrajit cu cateva cuvinte si gata, ti s-au inmuiat picioarele si inima iti bate tare. Sfatul meu este sa va mai cunoasteti mai bine.Dar nu fiind la distanta.

| panda92 a răspuns (pentru ywar):

Raspunsul tau nu ma ajuta cu nimic! atata rautate in lumea asta! Tu nu stii ce imi zice el si cum se comporta cu mine.

| RAY a răspuns:

Care e intrebarea? daca va iubiti nu conteaza ce scriem noi sau ce spune lumea, importanta e iubirea nu? imi imaginez ca acel baiat e extrem de serios in privinta relatiei cu tine, la anul faceti nunta si ma invitati si pe mine da?

| seth2016 a răspuns:

>> ea sa nu o ia razna cand aude

Nu trebuie sa o ia razna. Probabil ca va ramane cu picioarele pe pamant. Tu esti cea care pluteste in aer.

Cum ea vede pericolele mai bine decat tine ar fi recomandat sa vorbesti cu ea si sa o asculti.

| RAY a răspuns (pentru seth2016):

Ce om rau esti, nu vezi iubirea dintre ei raule

| MidnightR a răspuns (pentru panda92):

Omul e realist.
Cum ma rog se comporta cu tine? Iti trimite emoticoane cu pupici sau imbratisari? Dedicatii luate de pe net?

| adrianopol2008 a răspuns:

Orice ti-ar spune, oricum ti-ar vorbi si orice ti-ar promite eu bag mana in foc, ca ceea ce urmareste este sa fac sex cu tine

| ywar a răspuns (pentru panda92):

Sa dea Domnul sa fiu eu rau si tu sa ai o relatie "pe webcam" impecabila. Eu spun doar atat: in randul vostru, al tinerilor exista o prostie cu spume. Ai 14 ani si probabil un creier mic-mic atrofiat de atat fastfood, internet & Facebook.

Orice ti-ar spune, oricum ti-ar vorbi si orice ti-ar promite eu bag mana in foc, ca ceea ce urmareste este sa fac sex cu tine.Asa in cel mai linistit scenariu.Cel mai rau, te poate pacali, cu vorbe frumoase sau prin forta sa o faci si cu altii.

Oricum,sunt sigur ca mai devreme sau mai tarziu o sa il intalnesti.esti la varsta la care naivitatea e o virtute.atunci cand o sa va vedeti fa-o in locuri populate, ziua si ai grija sa stie macar o persoana (prietena ceva) locul in care te duci si cu cine.si sa nu accepti pentru nimic in lume sa mergeti intr-un loc mai linistit unde sa puteti fii si voi singiri cateva minute. sa nu crezi ca tie nu ti se poate intampla niciodata ceea ce li se intampla altor fete in fiecare zi

| pufulescu a răspuns (pentru panda92):

Ywar e un bou cu clopot, nu te certa cu el ca nu ai cu cine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună, vreau să știi că și eu am trecut prin așa ceva... am 14 ani, băiatul în jur de 20, mă rog 19-20 și a încercat să mă aburească. Ideea e că nu există iubire pe internet, de multe ori nu poți spune că iubești nici după ce vorbești cu persoana pe care o placi în viața reala. Drăguțo, el nu te iubește. Iubirea are nevoie de timp, iar încrederea se bazează pe fapte. Probabil e frumos, te înțeleg dar el nu va sta fără sex. Eu la îndemnul prietenelor mele am ieșit cu băiatul respectiv la suc, părea de treabă dar am ales să nu. Am conștientizat diferența, și da. era rupt din soare, asta e, nu pot și nu vreau să-i ofer sex. Cea mai lungă relație (nici relație n-o pot numi, aveam 13 ani) am avut-o de 10 luni cu un băiat de 16-17 ani, închieindu-se acum 2 luni. I-am cerut respect și am vorbit despre sex înainte, și am fost fericită după ce am impus condiții. Te rog, te rog nu-i spune mamei tale nimic, și nu mai vorbi cu el. Îți spun sigur, eu am ținut la băiatul ăla cu adevărat, dar după 3-4 luni de întâlniri zilnice și fapte demne de respect. Într-adevăr, nu era o relație adevărta, eu fiind copil. Dar mama era de acord cu noi pentru că de fapt, el mă motiva să fiu mai bună în tot, și la școală... serios, un așa băiat îți trebuie acum, poate că. chiar de 16. (Și mai indicat) Chiar, chiar crezi că îl iubești? Fii puțin mai deschisă la minte. Iubirea apare greu, clar nu pe internet.

| Violleta2022 a răspuns:

Il iubesti foarte mult dupa ce l-ai vazut prima oara pe web acum 2 zile?
Nici nu ma mir de ce mama ta este atat de speriata.
Din pacate, ceea ce simti tu pentru el este simpatie, nu dragoste, nu iubire. Nici macar nu va cunoasteti!
Posibil ca acel baiat chiar sa fie pedofil. Eu spun sa-i spui mamei!

| PikaPikaChuChu a răspuns:

Eu zic sa nu ii spui
Iti propun sa rupi legatura cu el.
Macar de ai gasi un baiat de 16 ani si tot ar fi ok
De ce crezi ca la 21 de ani ala sta dupa tine de 14 ani? Pentru ca e prea prost ca sa se combine cu una de varsta lui asa ca apeleaza la pustoaice ca tine care pun botul. Cine stie ce face el in momentul asta acolo in hunedoara.
Nu ai cum sa ai incredere in el. E ca si cum ai avea incredere intr-un strain.
Ce te-a facut sa te indragostesti de el? Vrajelile pe care ti le baga in cap?
La 14 ani ar trebui sa ai primul sarut cu unu tot de 14 ani
Renunta la ideea sa ii spui maca-tii ca imi e teama sa nu te dezmosteneasca. Isi va pierde increderea in tine, iti va lua pc-ul si sa te vad atunci cum o sa mai vorbest cu,, iubi''
Lasa-l in pace pe el, in Bucale sunt 2 milioane de oameni, sigur gasesti pe unu mai calumea.
Incearca sa vorbesti cu baietii de la tine din clasa

| CiupercuțulCrăcănat a răspuns:

Vai de capu' tau...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru panda92):

Esti prea fraiera.

| AlecCusca a răspuns:

FreeCandy!

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

A, mai exista si fraieri care nu sunt in stare sa combine o fata de varsta lor, sunt suficienti. Nu trebuie neaparat sa aiba intentii sexuale (desi oricum are, altfel nu ar mai fi baiat)