| Pandicorn123 a întrebat:

Hei TPU, vreau sa ma lamuresc in legatura cu o chestie. Imi place de un baiat dar el nu stie asta... insa, mereu vorbeste cu mine sau prefera sa il ajut la unele chestii la care prietenul lui cel mai bun s-ar descurca mult mai bine, colega mea imi zice mereu ca se uita la mine in ore si multe alte chestii de genu... ce ar trebui sa insemne asta? e posibil ca sentimentul sa fie reciproc?

Răspuns Câştigător
| RCristofor a răspuns:

Da,cu siguranta, doar ca este la fel de posibil ca lui sa-i fie teama ca tu nu simti la fel, prima data incearca sa-i arati ca iti place de el, iar dupa aia daca nu vezi nici un semn, fa tu primul pas. Probabil este timid. Sper ca ti-am fost de ajutor, o dimineata placuta, funda te rog.

6 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Ar trebui să socializezi mai mult cu el, numai așa îți vei da seama dacă te place happy

| lolylolypops a răspuns:

DA,eu cred ca te place, incearca sa afli mai multe de la prietenul sau si da-i si tu semne ca-l placi.Te pup

| neutrino a răspuns:

Din pacate, da!

| Pandicorn123 explică (pentru Azµre):

Dar vorbim mereuu laughing Si mereu imi arata ce face el cu prietenii ca sa rad si eu laughing deci cu comunicarea nu e nici o problema, si eu cred ca sentimentul ar fi reciproc dar nu sunt sigura, de asta v-am intrebat pe voil.

| Pandicorn123 explică (pentru RCristofor):

Se pare ca aparentele inseala de multe ori... NU m-am gandit vreodata ca el ar putea fi genul de persoana mai timida puppy dog eyes

| Azµre a răspuns (pentru Pandicorn123):

Păi noi de unde să știm, eu de aceea am zis de comunicare, să îți dai singură seama. Te-a scos și el vreodată la un suc? Te-a invitat undeva? Da sau nu?