La 14 ani,aveam un prieten de cateva saptamani si nu il lasasem sa ma sarute de frica,stiti cum este teama de primul sarut la inceput, dar intr-o seara ne-am plimbat prin parc si dintr-o data a inceput sa ploua si ne-am ascuns sub un copac, ca sa nu ma ud foarte tare m-a luat in brate si m-a surprins cu un sarut, nu ma asteptam la asta dar am continuat si m-am luat dupa el. Dupa ce ne-am sarutat m-a intrebat daca eu am vorbit serios cand am zis ca nu am sarutat niciodata, spunandu-mi ca sarut foarte bine.Nu stiu daca a spus adevarul sau nu dar m-am simtit foarte bine si am ramas sub copac o perioada buna stand imbratisati si sarutandu-ne.
Mie mi se pare foarte romantic momentul si nu am uitat nici un amanunt din acel moment.
Buna la 18 ani am avut parte de primul meu sarut.Nu cred ca as putea descrie in cuvinte ce am simtit in acele momente.Pur si simplu a fost minunat, simteam mii de fluturasi in stomac si eram in al noulea cer.A fost frumos.Nu voi uita niciodata aceea zi
Primul sarut e pur si simplu inexplicabil pentru fiecare simte ceva in felul lui. Depinde persoana, gesturi, imprejurimi.
Primul sarut nu poate fi doar "sarut" pentru ca e un sentiment foarte frumos, pur si simplu te cuprinde un fior si-ti doresti sa nu se mai termine.
E asa de frumos sa iubesti si sa fii iubit.
Dar ai vazut ca a iubi inseamna a suferi si cum multi fug de suferinta putini stiu sa iubeasca.
Nu stiu cat de romantic poate fi primul sarut, de obicei se obtine la varste fragede si nu realizezi ce se intampla in momentul ala.
Extrem de minunat! A fost cu fata pe care am iubit-o si inca tin la ea insa nu mai avem o relatie de iubire!
Numai bine!
P.S:a fost la 13 ani.
Sincer primul meu sarut nu a fost asa de romantic. Pur si simplu a venit baiatu si m-a sarutat rapid.
Salut! Primul meu sarut a fost la 14 ani...nu a fost romantic deloc deoarece nici macar numi placea de fata aia doream doar sex de la ea! 1
Al meu a fost la 12 pe 8 iunie stiu si data imi placea foarte mult de un baiat cu care am fost la o petreccere am jucat sticluta si cea mai buna pritena a mea (era ziua ei) a facut in asa fel incat sticla sa se opreasca la el noi ne placeam recipro dar nu stiam asta dupa ce s-a oprit sticla el a pus rosu ceea ce inseamna sarut ne-am sarutat si dintr-o data s-a transformat in ''mozol'' ca fiu mai explicita si de aunci am fost impreuna juma de an...acum am 19 si-mi aduc aminte cu placere de asta si inca suntem prieteni foarte buni si acum am fost la un majorat am jucat sticluta si a picat tot albastru asta ne-a amintit amandurora de primul sarut.
Eu personal am visat mereu sa ma sarut cu o fata pe capota unei dacii 1875. Tu ce experienta ai avut, pentagon?
La mine cam aiureah...i-am dat bani la un boschetar, imi era mila de el, aveam vreo 10 ani si el cersea, si a fost atat de incantat incat mi-o bagat limba in gura si mi-o numarat dintii nasol, nu va doresc sa aveti aceasta experienta... va pup
Tu vorbesti serios ))))) X_x
) lol... si naspa )
Primul meu sarut a fost anul trecut aveam 15 ani a fost atit de romantic nul voi uita nici cind
karinyyyyy întreabă: