| pentagon99 a întrebat:

Hei,TPU! vreau sa va intreb cand ati avut primul sarut si cat de romantic a fost?

Răspuns Câştigător
| adrykiba a răspuns:

La 14 ani,aveam un prieten de cateva saptamani si nu il lasasem sa ma sarute de frica,stiti cum este teama de primul sarut la inceput, dar intr-o seara ne-am plimbat prin parc si dintr-o data a inceput sa ploua si ne-am ascuns sub un copac, ca sa nu ma ud foarte tare m-a luat in brate si m-a surprins cu un sarut, nu ma asteptam la asta dar am continuat si m-am luat dupa el. Dupa ce ne-am sarutat m-a intrebat daca eu am vorbit serios cand am zis ca nu am sarutat niciodata, spunandu-mi ca sarut foarte bine.Nu stiu daca a spus adevarul sau nu dar m-am simtit foarte bine si am ramas sub copac o perioada buna stand imbratisati si sarutandu-ne.
Mie mi se pare foarte romantic momentul si nu am uitat nici un amanunt din acel moment.

21 răspunsuri:
| Mihaela37 a răspuns:

Eu am avut primul sarut cand eram in clasa intai si a afoat foarte romantic!

| Visitor a răspuns:

Salut! Primul meu sarut a fost la 14 ani...nu a fost romantic deloc deoarece nici macar numi placea de fata aia doream doar sex de la ea! 1

Răspuns utilizator avertizat
| Visitor a răspuns (pentru Mihaela37):

Da fii serioasa, in clasa intai ce fel de sarut romantic? eu am pus la 14 da ala a fost sarut nu am pus si eu de mic cind le sarutam pe tote pe obtaz sa ma rog si pe buze!

| Visitor a răspuns (pentru HabarNamPeCePlanetaTraiesc):

CE razi asa?

| MelindaVictoria a răspuns:

Pai la 13 ani, in parc laughing

| Seby90 a răspuns:

Nu stiu cat de romantic poate fi primul sarut, de obicei se obtine la varste fragede si nu realizezi ce se intampla in momentul ala.

| monycutzza a răspuns:

Sincer primul meu sarut nu a fost asa de romantic. Pur si simplu a venit baiatu si m-a sarutat rapid.

| AngelicaSexy69 a răspuns:

La mine cam aiureah...i-am dat bani la un boschetar, imi era mila de el, aveam vreo 10 ani si el cersea, si a fost atat de incantat incat mi-o bagat limba in gura si mi-o numarat dintiicrying nasol, nu va doresc sa aveti aceasta experienta... va pup

| Valeria_Vitalina_1999 a răspuns:

Primul meu sarut a fost anul trecut aveam 15 ani a fost atit de romantic nul voi uita nici cind

| Stassy a răspuns:

Auleu...

| DouaPuncteD a răspuns:

Primul sarut e pur si simplu inexplicabil pentru fiecare simte ceva in felul lui. Depinde persoana, gesturi, imprejurimi.
Primul sarut nu poate fi doar "sarut" pentru ca e un sentiment foarte frumos, pur si simplu te cuprinde un fior si-ti doresti sa nu se mai termine.
E asa de frumos sa iubesti si sa fii iubit.
Dar ai vazut ca a iubi inseamna a suferi si cum multi fug de suferinta putini stiu sa iubeasca.

| Sarai a răspuns (pentru AngelicaSexy69):

Tu vorbesti serios laughing))))) X_x

| CrazyGirl a răspuns:

Al meu a fost la 12 pe 8 iunie stiu si data imi placea foarte mult de un baiat cu care am fost la o petreccere am jucat sticluta si cea mai buna pritena a mea (era ziua ei) a facut in asa fel incat sticla sa se opreasca la el noi ne placeam recipro dar nu stiam asta dupa ce s-a oprit sticla el a pus rosu ceea ce inseamna sarut ne-am sarutat si dintr-o data s-a transformat in ''mozol'' ca fiu mai explicita si de aunci am fost impreuna juma de an...acum am 19 si-mi aduc aminte cu placere de asta si inca suntem prieteni foarte buni si acum am fost la un majorat am jucat sticluta si a picat tot albastru asta ne-a amintit amandurora de primul sarut.

| iuliaiuliaiulia a răspuns (pentru AngelicaSexy69):

rolling on the floor) lol... si naspa raised eyebrows laughing)

| Different69 a răspuns:

Primul meu sarut a fost la 15 ani, in parc.

| chazz a răspuns:

Extrem de minunat! A fost cu fata pe care am iubit-o si inca tin la ea insa nu mai avem o relatie de iubire!
Numai bine!
P.S:a fost la 13 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Primul meu sarut a fost la 13 ani!love struck A fost de neuitatlove struck S-a intamplat in parc. Ne-am asezat pe o bancuta si ne uitam la stele. Pe urma, ne-am privit in ochi amandoi si ne-am sarutat...A fost cam ca in telenovelelaughing) Oricum, pentru mine a fost speciallove struck

| LostInTheDarkness a răspuns:

Ieri, cu mana, foarte romantic si mi-a zis ca mai vrea

| mihaelaa18 a răspuns:

Bunabatting eyelashes la 18 ani am avut parte de primul meu sarut.Nu cred ca as putea descrie in cuvinte ce am simtit in acele momente.Pur si simplu a fost minunat, simteam mii de fluturasi in stomac si eram in al noulea cer.A fost frumoslove struck.Nu voi uita niciodata aceea zi happy

| irinaori a răspuns:

Eu personal am visat mereu sa ma sarut cu o fata pe capota unei dacii 1875. Tu ce experienta ai avut, pentagon?