Alege mereu curajul ca după să nu ai regrete care nu-ţi vor da pace.
Spune-i ce simţi pentru ea până nu e prea târziu.
Nu-ţi fie frică.
La varsta ta cel mai bine e sa ii spui direct, ori o chemi afara, ori intr-o pauza o iei si ii soptesti la ureche.
Cel mai simplu e sa o inviti undeva in oras - acuma parcurile sunt cam naspa, dar gaseste un local mai intim, care sa aiba separeuri.Fii mult mai romantic decat de obicei.La despartire sarut-o lung si apasat, apoi spune-i incet la ureche 'ne vedem maine, iubito!' si-ai plecat.Da, asa sec.Nu-i lasa timp sa raspunda, ca asa va intelege ca e afirmatie, nu intrebare.In mesajele pe care i le trimiti, nu-i mai spune pe nume.Foloseste alinturi si 'iubita mea'. Apoi, cand sunteti amandoi impreuna cu un cerc mai larg de prieteni, pomeneste 'intamplator' ca tu si ea sunteti un cuplu de x zile.Cam asta e tot...
Nu suntem "prieteni"apropiati fiind ca ea este din alt sat dar este la noi la scoala
Tu o cunosti mai bine.E asa doar cu tine sau face chestiile astea cu mai multi baieti? Daca raspunsurile sun 'da, nu' ai unda verde - o fata nu se lasa atinsa doar asa, intamplator. Daca e invers - adica 'nu, da' - nu insista.esti doar unul dintre mai multi.La sate se stiu multe chestii despre ce face fiecare - pe jumatate barfa, pe jumate adevar. Tine cont si de reputatia ei si a familiei ei(nu stii de cate batai de cap te scapa daca esti atent si la famile)
Nu face chestiile astea cu toti baieti.doar cu mine
Atunci,cu curaj ca merge! Creeaza opurtunaitatea sa fiti doar voi doi si fa ce ti-am zis.Ex de scuza : 'ce-ar fi sa vii la mine/vin la tine sa ne facem temele impreuna?'. Autoinvitatia e mai cu cantec - trebuie sa fii atent cum i-o sa spui ca sa nu creada ca esti nesimtit sau prea indraznetz.Mentioneaza doar asa in trecere sau mai in gluma.Ideala ar fi faza cu localul, ca e pe teren neutru, desi pe la sate se poarta bodegile si cam atat. Daca ai unde, invit-o acolo. Daca spune nu, intreab-o motivul. Poate are alte planuri sau e ocupata. Daca asta e cazul, intereseaza-te cand e libera.Ideea e ca daca iti spune ceva de genul 'nu stiu' sau 'te anunt eu' e bine sa nu insisti.Dar nu prea cred sa fie cazul.
fundizta?
Am facut eu ce trebuia fara pic de ajutor nu pra m-ati ajutat nici unul
Sarut'o,fetele mereu viseaza la asta... daca te respinge inseamna ori ca nu te place ori ca ii e frica de o relatie. Daca sunteti prieteni buni e posibil sa se teama de faptul ca dupa ce relatia se va sfarsi nu o sa mai fiti prieteni.