| Diablo43 a întrebat:

Hei TPU vreau sfatul vostru. deci imi place de o fata de la mine din clasa si sunt aproape sigur ca ma place deci ne tinem de mana o iau in brate stam de vorba mult.dar treba este ca nu stiu ce sa ii zic ca sa fiu cu ea... va rog ajutati-ma

13 răspunsuri:
| CVane a răspuns:

Simplu, intreaba daca i place de tine sarut'o, invit'o la un suc.

| Diablo43 explică (pentru CVane):

Ea imi face complimente de genul:ce dragut esti /simpatic... si copii din clasa deja au zis ca suntem impreuna laughing dar nu pot sa ii zic asta ca nu e singura mai niciodata

| neutrino a răspuns:

Saraca fata, ea asteapta de la tine cuvinte frumoase si apoi sa o saruti...

| mrslittlerocker a răspuns:

Sarut'o,fetele mereu viseaza la asta... daca te respinge inseamna ori ca nu te place ori ca ii e frica de o relatie. Daca sunteti prieteni buni e posibil sa se teama de faptul ca dupa ce relatia se va sfarsi nu o sa mai fiti prieteni.

| Diablo43 explică:

Pai no tu ai venit here sa imi spui mie ce am facut deja?

| CristianGrigor1986 a răspuns:

Cel mai simplu e sa o inviti undeva in oras - acuma parcurile sunt cam naspa, dar gaseste un local mai intim, care sa aiba separeuri.Fii mult mai romantic decat de obicei.La despartire sarut-o lung si apasat, apoi spune-i incet la ureche 'ne vedem maine, iubito!' si-ai plecat.Da, asa sec.Nu-i lasa timp sa raspunda, ca asa va intelege ca e afirmatie, nu intrebare.In mesajele pe care i le trimiti, nu-i mai spune pe nume.Foloseste alinturi si 'iubita mea'. Apoi, cand sunteti amandoi impreuna cu un cerc mai larg de prieteni, pomeneste 'intamplator' ca tu si ea sunteti un cuplu de x zile.Cam asta e tot...

| Diablo43 explică:

Nu suntem "prieteni"apropiati fiind ca ea este din alt sat dar este la noi la scoala

| Love4Music a răspuns:

La varsta ta cel mai bine e sa ii spui direct, ori o chemi afara, ori intr-o pauza o iei si ii soptesti la ureche.

| Dariusuu a răspuns:

Alege mereu curajul ca după să nu ai regrete care nu-ţi vor da pace.

Spune-i ce simţi pentru ea până nu e prea târziu.

Nu-ţi fie frică.

| CristianGrigor1986 a răspuns (pentru Diablo43):

Tu o cunosti mai bine.E asa doar cu tine sau face chestiile astea cu mai multi baieti? Daca raspunsurile sun 'da, nu' ai unda verde - o fata nu se lasa atinsa doar asa, intamplator. Daca e invers - adica 'nu, da' - nu insista.esti doar unul dintre mai multi.La sate se stiu multe chestii despre ce face fiecare - pe jumatate barfa, pe jumate adevar. Tine cont si de reputatia ei si a familiei ei(nu stii de cate batai de cap te scapa daca esti atent si la famile)

| Diablo43 explică (pentru CristianGrigor1986):

Nu face chestiile astea cu toti baieti.doar cu mine

| CristianGrigor1986 a răspuns (pentru Diablo43):

Atunci,cu curaj ca merge! Creeaza opurtunaitatea sa fiti doar voi doi si fa ce ti-am zis.Ex de scuza : 'ce-ar fi sa vii la mine/vin la tine sa ne facem temele impreuna?'. Autoinvitatia e mai cu cantec - trebuie sa fii atent cum i-o sa spui ca sa nu creada ca esti nesimtit sau prea indraznetz.Mentioneaza doar asa in trecere sau mai in gluma.Ideala ar fi faza cu localul, ca e pe teren neutru, desi pe la sate se poarta bodegile si cam atat. Daca ai unde, invit-o acolo. Daca spune nu, intreab-o motivul. Poate are alte planuri sau e ocupata. Daca asta e cazul, intereseaza-te cand e libera.Ideea e ca daca iti spune ceva de genul 'nu stiu' sau 'te anunt eu' e bine sa nu insisti.Dar nu prea cred sa fie cazul.

fundizta? big grin

| Diablo43 explică (pentru CristianGrigor1986):

Am facut eu ce trebuia fara pic de ajutor nu pra m-ati ajutat nici unul laughing