| TVDxDamon a întrebat:

HEI
Trebuia sa imi vine menstruatia pe 21-22, dar nu a venit nici acum. Simt dureri la ovare, si ma doare si vaginul, dar imi tot curge un lichid galben secretos...
Mi-am inceput viata sexuala, dar prietenul meu si-a dat drumul in mine doar o data cand eram pe ciclu.
E posibil sa fiu insarcinata?
Rog seriozitate si raspunsuri exacte.

11 răspunsuri:
| Ralucuttzzaaa a răspuns:

Buna, ati folosit prezervativ, puteai ramane insarcinata si daca erai in timpul menstruatiei.Totusi daca simti crampe poate doar sa iti intarzie, sunt o multime de factori care pot provoca o intarziere de cateva zile... chiar si antibioticele, stai linistita si asteapta... daca chiar vrei sa vezi daca esti insarcinata poti incerca un test de sarcina, nu costa mult si asa te linistesti.
Bafta si ai griija, protejeatate!

| neutrino a răspuns:

Este putin probabil, dar este...

| Alicezzz a răspuns:

Raspunsul exact il poti avea doar de la medic dupa un consult si un test al secretiei.Probabil ca te a intarziat din cauza unei raceli, stres.infectie. asta poate constata doar medicul dupa control amanuntit. Daca ai facut sex cand erai in perioada menstruala nu inseamna ca sansele de a ramane incarcinata sunt nule. Eu zic sa mai astepti cateva zile si daca nu iti vine, iti faci un test de sarcina si eventul cat mai urgent un control mai ales ca ai viata sexuala! Bafta!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Serioasă oi fi tu să o faci în timpul menstrei? Așa știi să te respecți?
Te rog frumos, mergi la ginecologie!
Este cel mai exact răspuns!
Pa, pa.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns (pentru Ralucuttzzaaa):

Bună.
Dragă, o femeie nu poate fi și la ovulație și la menstră în același timp, mai documentează-te!
Pa, pa.

| pinkyliciouz a răspuns:

Lichidul galben este o infectie ce ai luat-o de la prietenul tau... daca s-a terminat in tine cand ai fost pe rosu si nu ati folosit prezervativ ai toate sansele sa ramai insarcinata deoarece in perioada cicluiui este elibertat ovulul. multi gresesc atunci cand zic ca in perioada cand este pe ciclu nu ramai insarcinata sansele can partenerul poate lasa in tine fara ca sa ramai insarcinata sunt cele 7 zile inainte de ciclu si 7 zile dupa ciclu doar atunci femeia nu este "fertila"

| Alicezzz a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Http://www.perfecte.ro/......iei-2.html ia documeneteaza te tu aici;) asa ca nu mai spune NU categoric, pentru ca sanse exista fie ele mici!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns (pentru Alicezzz):

Bună.
Sunt fost cadru medical și chiar acum o lună de zile am dat o grilă pe medicină generală, NU se poate două lucru în același timp în organismul femeii!
Dacă te tratezi după net, dă-i înainte!
În timpul menstrei se fac infecții iar pe vremuri se considera metodă contraceptivă.
Nu-mi dai tu lecții de anatomie și fiziologie umană, punct!
Pa, pa.

Draga,iti doresc mult succes! La varsta mea nu dau lectii la nimeni si nici nu iau lectii laughing asa ca nu intru in polemica cu tine! Byewinking

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns (pentru Alicezzz):

Bună din nou.
Hai lasă tupeul de cartier cu mine, ești patetică!
Pa, pa.

De ce faci afirmatii fara sa cunosti? Draga mea, nu am stat niciodata in cartier si nici nu am spart seminte pe bordura in fata blocului ca sa am tupeu de cartier asa cum spui tu!