| Ancacorina1234 a întrebat:

Hei vreau sa ma ajutati si pe mine cu ceva. Ultima data am avut un contact sexual joi- acum 5 zile. prin 28 trebuia sa imi vina ciclul si nu mi-a venit. ce sa fac sa imi vina? imi este frica sa nu raman gravida. ce medicamente pot lua ca sa imi vina ciclul? va rog ajutati-ma urgent.
Va multumesc.

Răspuns Câştigător
| DebbieVonBelial a răspuns:

Daca ai facut asta cu cateva zile inainte sa iti vina nu prea ai cum sa ramai insarcinata pentru ca perioada ta fertila s-a terminat. la fel se intampla si cand o faci dupa cateva zile dupa incheierea sangerarii. de obicei e o saptamana inainte, o saptamana dupa, in care daca faci neprotejat sunt foarte slabe sanse sa ramai cu burticutzasmug. in orice caz daca intarzie prea mult fa-ti test

10 răspunsuri:
| ColaCola a răspuns:

Daca ai ramas gravida,ciuciu mai vezi ciclu,poti sa iei si Acid Sulfuric ca degeaba.
Desi, nu erai in perioada fertila, daca aveai menstra ceas atunci asteapta o saptamana si fa un test de sarcina.
Bafta

| Sophiee a răspuns:

Contactul sexual a fost neprotejat? daca ti-a intarziat ciclu fa-ti un test de sarcina in cazul in care nu te-ai protejat. daca te-ai protejat poate fi o raceala sau o dereglare hormonala.nu poti lua oricum pastile dupa ureche, trebuie sa faci un consult ginecologic :*

| Ancacorina1234 explică (pentru Sophiee):

A fost protejat...doar ca mi-e frica.

| Sophiee a răspuns:

Daca te-ai protejat nu ai de ce sa-ti faci probleme in privinta unei sarcini.probabil e o dereglare hormonala sau o raceala la ovare, ceea ce se trateaza :*

| Merry24 a răspuns:

Indiferent cum ai facut sex, cu 5-10 zile inainte de menstruatie nu ramai caci ovarul este inchis.Eu te sfatuiesc asa: ia-ti un test de ovulatie sa vezi perioadele in care poti ramane si perioadele cand nu.Asteaapta putin ca o sa-ti vina si nu te impacienta. Exista posibilitatea ca data sa ti se fi modificat si sa nu-ti mai vina pe data la care trebuia sa-ti vina normal.Asa am patit si eu si de teama am facut un test ce-mi arata ca-i negativ.Sure check e testul care iti arata 99%daca esti insarcinata.Nu te lua dupa tot felul de prostii k asa vei sta speriata.bafta

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Eu nu înteleg un lucru. Face -ți sex, ne fiind pregătiți pentru ce va urma adică rolul de părinți, dacă nu puteți să respectați legile lui Dumnezeu cu privire la sexualitate, nu m ai face ți.

| TheBaby a răspuns:

Poate doar îti intârzie pentru ca ai stat cu burtica goală sau ţi-a fost frig la picioare...
Sau poate eşti însarcinată, fă un test de sarcină!
Dacă nu, poate ai vreo dereglare hormonală, du-te la un medic!

| unknownn a răspuns:

Da doamne sa fi gravida cu tripleti ca poate atunci va treziti la realitate...

| ametitul a răspuns:

Mai asteapta, poate este doar o intarziere big grin si e prea tarziu sa mai iei ceva big grin... pilula de a 2-a zi poti sa o iei la maxim 3zile de la contact din cate stiu :d.

| asdfariel a răspuns:

Pai laughing nu poti lua medicamente sa-ti vina ciclu... trebuie sa faci un test de sarcina sa vezi daca esti sau nu insarcinata.si daca iese pozitiv mergi la doctor