Daca ai facut asta cu cateva zile inainte sa iti vina nu prea ai cum sa ramai insarcinata pentru ca perioada ta fertila s-a terminat. la fel se intampla si cand o faci dupa cateva zile dupa incheierea sangerarii. de obicei e o saptamana inainte, o saptamana dupa, in care daca faci neprotejat sunt foarte slabe sanse sa ramai cu burticutza. in orice caz daca intarzie prea mult fa-ti test
Pai nu poti lua medicamente sa-ti vina ciclu... trebuie sa faci un test de sarcina sa vezi daca esti sau nu insarcinata.si daca iese pozitiv mergi la doctor
Poate doar îti intârzie pentru ca ai stat cu burtica goală sau ţi-a fost frig la picioare...
Sau poate eşti însarcinată, fă un test de sarcină!
Dacă nu, poate ai vreo dereglare hormonală, du-te la un medic!
Mai asteapta, poate este doar o intarziere si e prea tarziu sa mai iei ceva ... pilula de a 2-a zi poti sa o iei la maxim 3zile de la contact din cate stiu :d.
Contactul sexual a fost neprotejat? daca ti-a intarziat ciclu fa-ti un test de sarcina in cazul in care nu te-ai protejat. daca te-ai protejat poate fi o raceala sau o dereglare hormonala.nu poti lua oricum pastile dupa ureche, trebuie sa faci un consult ginecologic :*
Indiferent cum ai facut sex, cu 5-10 zile inainte de menstruatie nu ramai caci ovarul este inchis.Eu te sfatuiesc asa: ia-ti un test de ovulatie sa vezi perioadele in care poti ramane si perioadele cand nu.Asteaapta putin ca o sa-ti vina si nu te impacienta. Exista posibilitatea ca data sa ti se fi modificat si sa nu-ti mai vina pe data la care trebuia sa-ti vina normal.Asa am patit si eu si de teama am facut un test ce-mi arata ca-i negativ.Sure check e testul care iti arata 99%daca esti insarcinata.Nu te lua dupa tot felul de prostii k asa vei sta speriata.bafta
Eu nu înteleg un lucru. Face -ți sex, ne fiind pregătiți pentru ce va urma adică rolul de părinți, dacă nu puteți să respectați legile lui Dumnezeu cu privire la sexualitate, nu m ai face ți.
Daca ai ramas gravida,ciuciu mai vezi ciclu,poti sa iei si Acid Sulfuric ca degeaba.
Desi, nu erai in perioada fertila, daca aveai menstra ceas atunci asteapta o saptamana si fa un test de sarcina.
Bafta
Daca te-ai protejat nu ai de ce sa-ti faci probleme in privinta unei sarcini.probabil e o dereglare hormonala sau o raceala la ovare, ceea ce se trateaza :*
Da doamne sa fi gravida cu tripleti ca poate atunci va treziti la realitate...