Pai ti-a placut sarutul sau ti-a placut de el? daca te sarutai cu alt baiat ti-ar fi placut? sau nu?
daca nu vrei sa reactionezi in niciun fel, spune ca a fost un simplu joc si atat, nimic mai mult!
La prima intrebare, chiar nu stiu sa raspund. Adica nu stiu daca-l plac, sau doar a fost ceva pe moment cu sarutul.
Pai ai spus ca nu prea il suporti, dar nu uita ca uneori intre ura si iubire nu e decat un pas
eu zic sa astepti sa vezi cum va reactiona el cand te vede si incearca sa-l privesti si cu alti ochi decat pana acum! poate ajungi la concluzia ca iti place si va iesi ceva frumos!
Buna! Pai daca ti-a placut inseamna ca-l placi, tu simti ceva pentru el? Ai spus ca nu vrei sa-l placi dar in adancul inimii cred ca ti-e iti cam place de el.Totusi daca nu vrei sa reactinezi in niciun fel, o iei ca pe un joc si nimic mai mult.O zi frumoasa si sper sa te lamuresti.
Hmm, nu prea cred ca ma place...Da, ideea-i ca nu-l suportam inainte de sarut, dupa am inceput sa-l agreez. Si l-am vazut azi la scoala si se comporta normal, de parca nu s-ar fi intamplat nimic...
Eehhh...poate stia ca nu prea il agreezi si a vrut sa vada cum reactionezi tu! incearca sa mai vorbesti si tu cu el prin pauze, sa vezi cum se comporta!
succes
Poate ca ai dreptate. Mersi mult iti dau acum funda!
Multumesc
nu pentru funda am raspuns! sper sa iti fie bine, pup
AndrewTate7789 întreabă: