| ilovemovies a întrebat:

Hei, vroiam sa va cer sfatul in legatura cu o chestie. Ieri am fost la o petrecere si am jucat "invarte sticla". Si am cazut de 2 ori cu acelasi baiat (coleg cu mine, pe care in general, nu prea-l suport). Si ne-am sarutat, si mi-a cam placut...Adica nu prea vreau sa-mi placa de el... Daca stiti cumva cum ar trebui sa reactionez..Va rog, orice sfat e binevenithappy

Răspuns Câştigător
| Bluebutterfly80 a răspuns:

Pai ti-a placut sarutul sau ti-a placut de el? daca te sarutai cu alt baiat ti-ar fi placut? sau nu?
daca nu vrei sa reactionezi in niciun fel, spune ca a fost un simplu joc si atat, nimic mai mult! happy

10 răspunsuri:
| ilovemovies explică (pentru Bluebutterfly80):

La prima intrebare, chiar nu stiu sa raspund. Adica nu stiu daca-l plac, sau doar a fost ceva pe moment cu sarutul.

| Bluebutterfly80 a răspuns (pentru ilovemovies):

Pai ai spus ca nu prea il suporti, dar nu uita ca uneori intre ura si iubire nu e decat un pas happy
eu zic sa astepti sa vezi cum va reactiona el cand te vede si incearca sa-l privesti si cu alti ochi decat pana acum! poate ajungi la concluzia ca iti place si va iesi ceva frumos!

| AndreyTPU a răspuns:

Buna! Pai daca ti-a placut inseamna ca-l placi, tu simti ceva pentru el? Ai spus ca nu vrei sa-l placi dar in adancul inimii cred ca ti-e iti cam place de el.Totusi daca nu vrei sa reactinezi in niciun fel, o iei ca pe un joc si nimic mai mult.O zi frumoasa si sper sa te lamuresti.

Răspuns utilizator avertizat

Hmm, nu prea cred ca ma place...Da, ideea-i ca nu-l suportam inainte de sarut, dupa am inceput sa-l agreez. Si l-am vazut azi la scoala si se comporta normal, de parca nu s-ar fi intamplat nimic...

| ilovemovies explică (pentru AndreyTPU):

Inainte nu simteam nimic, dar acum nu mai stiu.

Eehhh...poate stia ca nu prea il agreezi si a vrut sa vada cum reactionezi tu! incearca sa mai vorbesti si tu cu el prin pauze, sa vezi cum se comporta!
succes happy

Poate ca ai dreptate. happy Mersi mult iti dau acum funda!

Multumesc happy
nu pentru funda am raspuns! sper sa iti fie bine, pup happy

Asa sper si eu! happy