Mari întrebări existențiale... și o încrânghetură de idei care îți trec prin minte. Discuția nu e una simplă și sigur nu se pot lămuri toate lucrurile într-un mesaj ca și acesta.
- Curiozitatea ta este una normală, care nu te face nici gay, nici bi sau altceva. Este un lucru normal.
- Ca orice curiozitate, nu trebuie să țină prea mult. De aia, trebuie să rămâi bazat pe ce știi: că îți plac fetele și tot ce înseamnă ele.
Nu cred că vei deveni gay. Dpdv filozofic, un om nu "devine" gay, așa cum nu devine "straight" (și multe alte chestiuni de acest gen care țin de sexualitate). Dar cred că poți să ajungi atât de curios încât să-ți însușești un stil de viață gay. Până la urmă, devenim produsul alegerilor noastre.
Asta ce e, o incantatie? E hetero acum, dar oamenii astia foerte influentabili nu se stie unde ajung.
Esti hetero, dar ai o inclinatie sa te lasi influentat de diferite tendinte. Fii si tu mai stapan pe tine. Si care e treaba, daca nu imi place fotbalul tu ma faci gay? Ciudat. Multor fete le place fotbalul, sa stii.
Multumesc, stiu sunt foarte infuentabil, mi-a a zis unul ca poate sunt genul de persoana atras fizic de băieți si sentimental de fete, si i.am povestit si mamei asta chiar si catorva prieteni verișoara mea mi-a dat raspuns "dacă eu vreau sânii mari unei fete, si ma excit sa ii am si eu asa de mari si ii admir si sunt atrasă de sânii mari, asta înseamnă ca sunt lezby?" dar nu stiu articolele de genul ma dau peste cap, am cautat foarte multe.
Multi care sunt bisexual de multe ori peste cativa ani nu raman bisexual devin gay sau straight. Nu uita ca nu conteaza pe cine placi, peste timp o sa iti dai seama ce iti place
Nu esti gay, esti doar curios, dealtfel foarte normal la varsta ta, cand toti baiteii sunt asa.
Vreau sa spun ca daca ti-ar intra in cap ca esti gay, ar fi un risc sa devi gay.
Si daca ti-a zis ala ca s-ar putea sa te atraga baietii, si pe tine nu te atrag, tu te iei dupa el, sau dupa ce stii tu? Atentie! Cand se spune in contextul asta ''atractie'', se intelege ''excitatie sexuala;;, nu altceva.
Parerea mea simpla de om prost, fara experienta in absolut nimic (16 ani), este ca esti retardat mintal