| crisssssssstinutzaaaaaaaaaa a întrebat:

Heii am fost astazi pe la un coleg am stat am vorbit si la un momendat am ajuns sa ne sarutam apoi el a incuput sa ma desbrace usor si mia introdus 1deget in vagin si ne sarutam apoi eu i-am zis ca ma doare si la scos apoi a zic ca sa facem sex eu nu am vrut si tot ne sarutam apoi mi-a bagat jumatate de penis in vagin si m-a durut credeti ca mai sunt virgina mentionez ca nu mia cirs sange

10 răspunsuri:
| Mihailescuioana29 a răspuns:

Nu mai esti vrigina. Nu conteaza ca nu a curs sange, atata timp cat te-a penetrat ( adica a intrat in tine) nu mai esti virgina. Si daca nu a folosit prezervativ exista si sanse sa ramai insarcinata. Asa se intampla daca nu sti sa te opresti la timp.

| mgtow a răspuns:

Nu mai esti.

| pietrean a răspuns:

Dupa ce ti-a bagat,ba degetul,ba penisul, tu chiar mai crezi ca mai esti virgina? Nu este o regula, ca sa-ti curga sau nu sange, la deflorare.
De unde stii, ca ti-a bagat "jumatate de penis"? L-ai masurat inainte si dupa?

| Sanusperiniciodatalamaibine a răspuns:

Dupa ce ti-a introdus si degetul si penisul mai ai sperante sa fii virgina? Clar nu.

| crisssssssstinutzaaaaaaaaaa explică (pentru Mihailescuioana29):

A fost prezetvativ si nu ma penetrat doar la bagat putin si i-am spus ca ma doare si nu a mai continuat

| neutrino a răspuns:

Ai intrat si tu in randul femeilor tinere. Felicitari pentru reusita!

| NameHarris a răspuns:

Nu mai estiwinkingMultumesti si tu baiatului printr-o postare pe facebookwinking ca e la modalaughing

| Mihailescuioana29 a răspuns (pentru crisssssssstinutzaaaaaaaaaa):

Nu conteaza ca a bagat doar putin, conteaza ca a bagat. Deci nu mai esti virgina, chiar daca nu vroiai sa auzi asta, din pacate acesta este adevarul.

Răspuns utilizator avertizat
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU mai eşti virgină :(

NU cred că mai eşti virgină nici d.p.d.v. fizic!
Este suficientă o penetrare ce 1-2 cm pentru a RUPE himenul...

Din moment ce te-a penetrat, cel mai probabil, himenul s-a RUPT ( parţial sau total ), chiar dacă NU a curs sânge.

La cel puţin 20 % dintre fetele virgine ( alte surse indică cam 43 %, vezi linkul http://sanatate.bzi.ro/......-stii-3657 ) NU le curge sânge DELOC în momentul deflorării.

Poate fi vorba şi de un himen elastic, dar sunt cazuri RARE ( maxim 3-5 % )...

Sau, poate fi vorba de o deflorare parţială ( rupere parţială a himenului ) şi la următoarele 1-2 contacte sexuale este posibilă sângerarea.

Vezi alte detalii la linkul :
http://www.sfatulmedicului.ro/......ninei_7764

Toate cele bune.