| mfds a întrebat:

Heii.happy. Am o problema si va rog plsss crying. De vreo 2 saptamani imi curge un lichid alb si nu stiu asa lipicios ca sa zic asa. De la ce poate sa fie? E posibil sa fie vreo sarcina?crying. Plsss raspunss crying:Chiar nu stiu ce as putea face. Am vb cu prietenu si o sa imi iau un test deala de sarcina dar pana atunci. ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
| sigfreud a răspuns:

Daca iti curge mult lichid alb e de la microbi. Am fost cu prietena mea la ginecolog mai demult cu problema asta si stiu sigur. Si nu e nimic grav, elimini acel lichid pentru a te curata.

8 răspunsuri:
| Đϋffγ a răspuns:

E vorba de lichidul vaginal, poti sta linistita, toate fetele il au :*

| mfds explică (pentru Đϋffγ):

Paii o mai aparut o problema straight facestraight facestraight face Maiu aparut si vergituri deala pe sani si mi-e rusine sa-i spun mamei.

| Snufkin a răspuns:

Cum a zis Duffy big grin este lichid vaginal, acela elimina tot ce e "rau" in tine, nu-ti fie grija ca e bine daca ai. Daca are culoare mai verzuie si poate ma manka acolo jos du-te la ginecolog (fara mami nu ai voie daca nu ai 18 ani)poate fi infectie.Lichidul alb inseamna ca esti sanatoasa si daca nu apare sau este mai abundent este din cauza ca trebuie sa-ti vina menstruatia sau esti bolnava(ex.raceala,febra)

| nBlade a răspuns:

Vergeturile ti-au aparut pentru ca probabil te-ai ingrasat sau ti-au crescut sanii prea repede. Nu e nimic grav. Doar ca pielea s-a rup ca sa zic asa. Daca aveai mai mult zinc nu s-ar fi intamplat. In ambele situatii stai linistita. Lichidul alb chiar e recomandat. Dar nu uita de igiena intima.

| mfds explică (pentru nBlade):

De ingrasat nu m-am ingrast doar ca am avut niste probleme in ultima vreme si am ajus foarte tarziu noapte si dimineata plecam foarte devreme si dormeam cu sutienul. poate fii si din cauza asta?

| nBlade a răspuns (pentru mfds):

Nup...singura problema este ca se pot lasa din cauza faptului ca sutienul apasa pe sani

| roxanika24 a răspuns:

Stai linistita iubita! poti fi si un pic racita.te pup

| xTupeu a răspuns:

Nu`i nici o sarcina... e un lichid eliminat de fete la un moment dat nu pot explica exact... oricum stai linistita happy