Daca iti curge mult lichid alb e de la microbi. Am fost cu prietena mea la ginecolog mai demult cu problema asta si stiu sigur. Si nu e nimic grav, elimini acel lichid pentru a te curata.
Nu`i nici o sarcina... e un lichid eliminat de fete la un moment dat nu pot explica exact... oricum stai linistita
Vergeturile ti-au aparut pentru ca probabil te-ai ingrasat sau ti-au crescut sanii prea repede. Nu e nimic grav. Doar ca pielea s-a rup ca sa zic asa. Daca aveai mai mult zinc nu s-ar fi intamplat. In ambele situatii stai linistita. Lichidul alb chiar e recomandat. Dar nu uita de igiena intima.
Cum a zis Duffy este lichid vaginal, acela elimina tot ce e "rau" in tine, nu-ti fie grija ca e bine daca ai. Daca are culoare mai verzuie si poate ma manka acolo jos du-te la ginecolog (fara mami nu ai voie daca nu ai 18 ani)poate fi infectie.Lichidul alb inseamna ca esti sanatoasa si daca nu apare sau este mai abundent este din cauza ca trebuie sa-ti vina menstruatia sau esti bolnava(ex.raceala,febra)
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: