Probabil ai ciclul de tip neregulat, de aceea nu-ti vine cand crezi tu. asta in situatia in care testul a fost facut corect, dupa 21 de zile de la ultima partida sexuala.
Întotdeauna a fost regulat, maxim o zi după + PMS. Am făcut testul după 21 de zile, aproximativ 25.
Test de sarcina e foarte posbil sa iasa negativ la 2-3 saptamani de o posibila sarcina.
Si contrar a ceea ce spune Allemando, lichidul preejaculator in 90% din cazuri contine si spermatozoizi. De asemenea e foarte posibil sa isi fii dat drumul inauntru la inceput si abia dupa primul "jet" sa fii iesit si sa finalizeze ...deci eu nu as exclude chiar total o sarcina
Deci, raspunzand strict la intrebarea ta:
"Am avut o perioada super stresanta, am călătorit mult, nu am putut dormi. Ce ar putea fi?"
- cred ca ai ales un mijloc de calatorie gresit. Eu personal prefeo o autocaravana, asa am mereu casa cu mine si ma odihnesc intr-un pat comod
Nu călătoresc regulat, am călătorit acum cu avionul pentru că am avut examene ca si stewardesă.
Atunci vei calatori regulat. Sper. Bafta
Salve!
Probabil lichid preejaculator. Nu conține spermatozoizi. Lichidul acesta este eliminat înainte de ejaculare, pentru a umezi canalele.
Ai luat pastila de a doua zi? Dacă da, atunci poate sunt ceva dereglări hormonale. Dereglări hormonale pot fi și fără să fi luat vreo pastilă, deoarece sexul nu este o experiență normală pentru corpul tău. Adică nu este o experiență cotidiană.
Dacă a ejaculat afară, nu poți fi însărcinată.
Sper că te-am lămurit!
Pai nu pot spune ca am cine stie ce experiență dar fac de o perioadă... si pana acum nu a fost așa, nu s-a simțit asa, diferit de acel lichid dar asa cred si eu ca este. Totusi absența PMS sau a menstruaței este problema principală.