| Cristinutza15 a întrebat:

Heiihappy Am si eu o intrebare pentru baietibig grin Cum va plac fetele mai mult.[mai sensibilee/mai rele, mai fitoase/mai timide/ mai romantice, etc etccbig grin[ dati-va si voi parereabig grin] pup dulcee:*

16 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Rele, fitoase? Ma lasa rece pitipoancele.
Imi plac fetele delicate.

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Daca-i desteapta, ajunge. dar si frumoasa. tongue

| Yaguar a răspuns:

Mai sensibile, mai plapinde, mai feminine.

| rino90 a răspuns:

1. e o intrebare f retarda
2. faza e ca daca te prefaci in vreun fel, o sa ai doar o iluzie de 2-3 saptamana, nu o relatie
3. in timp o sa regreti ca ai devenit o prefacuta, pentru ca asta dispare cu frumusetea
4. daca esti desteapta, o sa realizezi ca daca esti vanator trebuie sa stii ce arma folosesti si adica nu impusti iepuri cu unditza de rame. ideea e ca daca te duce mintea, deduci si u dupa om caracteru fiecaruia, vezi ce defecte are, complexe, pasiune, si alte trasaturi si abia apoi adopta caracteru fals.
5. toti detestam femeile dupa : bani, putere si succes
dupa bani : mici sugestii sa plateasca el(la restaurant, la magazin, etc)
6. daca u ti la o pers, automat si celalat o sa tina la tine (chiar daca la inceput te foloseste, dar apoi o sa tina)
7. rabdarea cu toanele celuilalt si sinceritatea sunt de aur daca vrei sa treci peste alea 2 saptamani de iluzie
8. ai grija pe cine manipulezi ca nu e placut
bft

| danifx2 a răspuns:

Droguta desteapta intelegatoare si semi-timida

| sltlp a răspuns:

Nu prea bogata, mai imbracata, fara fite, ca o fata adevarata

Răspuns utilizator avertizat
| Gabryel98 a răspuns:

Sensibila,fara prea multe fite (putine asa sunt acceptate),timida,romantica, desteapta, inteleapta si frumoasa binteinteles!

| Cristinutza15 explică (pentru Gabryel98):

Ms mult pentru raspuns`! :*

| JESSARYA a răspuns:

Recomand funda pentru terepeti...

| LordRing a răspuns:

Mie imi plac fetele mai "obraznice" dar nu chiar obraznice si desigur conteaza si frumusetea dar desigur sa fie desteapta

| FesCuDungi a răspuns:

Mie imi plac fetele sensibilee, timide, romantice si putin obraznice big grin

| aLyNuSh a răspuns:

Mie imi plac fetele cu simtul umorului.Mai sensibile si romantice in acelasi timp.

| Cristinutza15 explică (pentru aLyNuSh):

Multumesc Pt. Raspuns`!:*:*

| slimms a răspuns:

Mie unul imi plac fetele sincere si romantice, frumoasa desteapta.

| XennoX a răspuns:

Mie imi plac fetele mai sensibile mai romantice in nici un caz fitoase... daca vrei sa mai vb id meu este cristy_ny26big grin pentru intrebari