1. e o intrebare f retarda
2. faza e ca daca te prefaci in vreun fel, o sa ai doar o iluzie de 2-3 saptamana, nu o relatie
3. in timp o sa regreti ca ai devenit o prefacuta, pentru ca asta dispare cu frumusetea
4. daca esti desteapta, o sa realizezi ca daca esti vanator trebuie sa stii ce arma folosesti si adica nu impusti iepuri cu unditza de rame. ideea e ca daca te duce mintea, deduci si u dupa om caracteru fiecaruia, vezi ce defecte are, complexe, pasiune, si alte trasaturi si abia apoi adopta caracteru fals.
5. toti detestam femeile dupa : bani, putere si succes
dupa bani : mici sugestii sa plateasca el(la restaurant, la magazin, etc)
6. daca u ti la o pers, automat si celalat o sa tina la tine (chiar daca la inceput te foloseste, dar apoi o sa tina)
7. rabdarea cu toanele celuilalt si sinceritatea sunt de aur daca vrei sa treci peste alea 2 saptamani de iluzie
8. ai grija pe cine manipulezi ca nu e placut
bft
Mie imi plac fetele mai "obraznice" dar nu chiar obraznice si desigur conteaza si frumusetea dar desigur sa fie desteapta
Sensibila,fara prea multe fite (putine asa sunt acceptate),timida,romantica, desteapta, inteleapta si frumoasa binteinteles!
Mie imi plac fetele cu simtul umorului.Mai sensibile si romantice in acelasi timp.
Mie imi plac fetele mai sensibile mai romantice in nici un caz fitoase... daca vrei sa mai vb id meu este cristy_ny26 pentru intrebari
wonderfully întreabă:
Anonima17191 întreabă: