| FamousGirl4 a întrebat:

Heii! Astazi am intrat intr-o depresie puternica. Plang de la 7 dimineata si nu stiu ce sa mai fac.
Simt ca nu-mi voi gasi un baiat care sa ma inteleaga, sa ma resfete, sa ma iubeasca. Am doar 14 ani dar toate prietenele mele au iubiti, si nu, deocamdata nu am nevoie, dar mai tarziu, voi fi singura, cu parinti ma cert in fiecare zi. Sunt foarte indragostita de un baiat din trupa One Direction, de Harry. Sunt disperata, il visez noptiile nu stiu ce sa mai fac. Simt ca nu imi voi gasi niciodata un baiat cum vreau eu. Sa ma iubeasca si sa imi faca toate poftele. Nu stiu ce sa mai faccc. Ajutati-ma!

22 răspunsuri:
| dyabolic a răspuns:

Psiholog rolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
| doarEu001 a răspuns:

rolling on the floor ai 14 ani si suferi ca nu esti iubita? mai esti indragostita si unu pe care nici nu l-ai vazut in viata ta?rolling on the floor trezirea.18-20 ce faci, iti tai venele ca nu ai gasit persoana potrivita cu care sa iti petreci restul vietii?! copii nebunistraight face

| Stassy a răspuns:

Of micutzo, ignora'i pe astia.Fii atenta:

Nu te mai gandi la faza asta.Treci imediat la liceu sh acolo debea incep lucrurile. Dupa la facultate lucrurile serioase sh ma rog..mai multe chestii.
Acuma, trebuie sa te placa candva. Exista o persoana pentru fiecare.Iti trebuie doar rabdare sa o gasesti.Asa k, nu mai plage, viata e frumoasa, priveste inainte sh spera in continuare.

Sper k n'am fost prea... poetica laughing

Bafta tongue

| draky90 a răspuns:

Frate,mi se pare mie, sau Romania noastra se duce de rapa?! Am cont de circa 4 zile, si va spun, ca am ramas lemn, cand am vazut ce intrebari si preocupari au copii cu varsta cuprinsa intre 12-15 ani, mai nene, ce naiba aveti in cap? vrei la 14 ani iubit?! la 16 ce naiba faci, dar la 18? Reveniti-va nene, deoarece cu generatia asta, o sa ne-o luam rau in mana, nici nu vreau sa ma gandesc, sincer...

| RetardedRacoons a răspuns:

Nu dispera draga mea, pune fundul la bateie ca te vor iubi multi baieti, muuuulti baieti...

| catthshshshs a răspuns:

Eh, asa este adolescenta, nu te ingrijora. Vorbeste cu cineva drag, mama, o prietena sau o colega si incearca sa spui ce ai pe suflet.

Răspuns utilizator avertizat
| darrio2007 a răspuns:

Cred ca mai degraba un psihiatru te poate ajuta.

| aida009 a răspuns:

Capul sus si eu am 14 ani si sunt singura fara iubit, dar nu ma deranjeaza si nici pe tine nu ar trebui, baiatul potrivit va veni la timpul potriv, te asigur de asta, asa ca nu mai plange, in lumea asta sunt o multime de baieti, asa ca pe undeva pe acolo este si alesul tau.

| FucktheSystem a răspuns:

Pentru moment îți recomand să fugi la farmacie să iei niște antidepresive, după mergi cât mai curând la psihiatru pentru niște pastiel albastre, ălea o să îți rezolve nebuniile. Înțeleg că te-ai îndrăgostit de un cântăreț cu aspect gay, dar ai cumva și înclinații către obiecte ascuțite, crime, droguri și altele când nu îți sunt îndeplinite poftele și nu ești iubită? Dacă da, ți-aș putea recomanda o internare la spitalul de nebuni și o cură pe pastile mov, sunt mai puternice, să ajute copilele ca tine. Acum plângi.

| 35zone a răspuns (pentru dyabolic):

Ce psiholog? Psihiatru!

| Firetears a răspuns:

Uite, nu ma intind la explicatii, in schimb iti trimit asta: http://www.youtube.com/watch?v=_k4xZAG5sys
Sper sa intelegi ce este si ce vrea sa spuna! :)
Bafta!

| NOname000 a răspuns:

Nu trebuie sa plangi din cauza baietilor ca nu rezolvi nimic! stai linistita o data si o data iti vei gasi si tu un baiat care sa te iubeasca cu adevarat...toate la timpul lor! mai e putin si incepi liceul si este imposibil sa nu gasesti un baiat care sa te placa

| shadovv a răspuns:

Fiecare cu problemele lor... unii discuta despre valabilitatea metodei stiintifice, altii intra in polemici despre existenta lui Dumnezeu, etc. si apoi vi tu. Rezolvarea e in tine.

| AndreiDari20 a răspuns (pentru draky90):

Adevarat cel mai bun raspuns

| draky90 a răspuns (pentru AndreiDari20):

Thx bro.

| irrumator30 a răspuns:

Petreceti timpul liber in grupuri de tineri de varsta ta, din curte de la tine, colegi de scoala, de clasa. Stop dreaming! Vei gasi la un moment un dat un baiat pe care sa-l dai gata cu sarmul tau, chill! Intre timp, citeste o carte, uita-te la filme, asculta muzica, scrie un jurnal zilnic cu toate evenmenetele care ti-i se intampla si toate sentimentele pe care le ai.

| rasina2000 a răspuns:

Cred ca in acest mod trebuie sa te calmezi stiu chindva am plins si eu dupa J.Biber dar va trece si in privinta cu parintiii incearca sa-ti dee un exemplu in acceasta viata pun pariu ca daca acum te vei la ei si le vei spune mami tati sa ma scuzati va rog de toate celea pe care am facut crede-ma vor uita totul. Cred ca trebuie sa incerci! Ok? Si pe Harry tu viseaza-l mai departe fiindca in viz poate vei putea face acceaia ce nu poti sa faci in realitate! ok?

| Lala_Gabriela_1998 a răspuns:

Ok faza cu harry si mie imi place la nebunie de el si de toata trupa:)) na o sa ti treaca crede-ma si eu am 14 ani si ma tot indragostesc de vedete de ex taylor lautner uitate la el http://www.google.ro/......tp?/search poate uiti de harry stiu ii dulce si una alta da iti trece nici eu nu am iubit daca vrei sa vb uite id meu crede ma te inteleg ela_lala369

| CuteCurly a răspuns:

Ai timp, calmeaza-te.

| ILoveCupcakes a răspuns:

Pai daca te-ai indragostit de ala, viata ta e distrusa.