| lllorenusssuumeu a întrebat:

Heii buna :* Am si eu o intrebare :-s mai stupida asa laughing de genu, vreau sa fac sex cu prietenul meu si sunt cam grasuta, dar el a spus ca ii place burtica mea laughing si suntem de 8 luni si ceva impreuna dar eu sunt pregatita pentru ca il iubesc si acum chiar ne intelegem bine stiu si parinti si mna asta e alcv... acum intrebarea e ca nu mi-e rusine sa ma dezbrac ca sunt grasa voi ce spuneti conteaza ca sunt grasa? si tot ce imi este rusine este ca eu cand ma epilez acolo... ma fac cu big`u si dupa ce ma fac imi ramane puncte rosii peste tot si se vede urat rau, si nu ma pot face cu crema pentru ca sunt sensibila si mi se face mai urat decat cum sunt acum mi se face rosu si imi iasa pete mari, dar daca ma fac cu bigu mi se fac punctulete rosii si mie rusinee crying((( credeti va va spune ceva sau nu stiu ce sa zic cine stie ce crede ca am dau funda si un paste fericit. happy

Răspuns Câştigător
| BiancaBia23 a răspuns:

Nu conteaza cum arati chiar daca ai burtica poti in timp sa scapi de ea cel mai mult conteaza sentimentele pe care le aveti unul pentru altul. Sper ca ti-am fost de folos paste fericit langa cei dragi!

13 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

De fapt, ai doar burtică, pe ce ai vrea să pună mâna?
Nu-ți mai face complexe. Ori, așteaptă să crești.

| DiiiAnAaaa a răspuns:

Ce draguta esti. love struckhee hee
Pe micile defecte doar tu pui accent. Iubitul tau daca te iubeste iti garantez ca va fi foarte fericit sa fie cu tine indiferent de burtica ta sau de micile iritatii ale pielii.winking

| albastrualb77 a răspuns:

Daca te iubeste cu adevarat precum zice, asta nici nu va conta crede-ma.

| vladinho4 a răspuns:

Daca nu vrea el sunt si eu laughing

| WhatheWow a răspuns:

Încearcă și tu pe întuneric iar el, cu siguranță că nu va remarca.
Oricum, e bine că te preocupă unele aspecte chiar în amănunt și sunt sigur că în cele din urmă găsești o soluție la această problemă. Sunt creme și pentru piele sensibilă, cum sunt și aparate mai de calitate care nu irită.
El deja bănuiesc că te cunoaște iar la vârsta ta, ăsta chiar nu e un defect.
Baftă! happy

| Alexaaxc a răspuns:

Daca ati ajuns pana la pasul asta si tu ai atata incredere in el de ce te mai impiedici de complexe? Poti sa faci abdomene in fiecare seara si sa alergi, ai sa scapi de colaceii nedoriti fara sa te abti de la mancare(dar nici sa faci excese).
De ce nu te duci sa te epilezi la salon sau sa folosesti o crema deepilatoare? Sunt cele mai bune metode.
Paste fericit!

| xCrazyGirl a răspuns:

Daca te iubeste toate chestile astea nu conta happy

| ramonyka98 a răspuns:

Eu zic ca aca chiar te place te va acepta asa cum esti si ai incercat cu ceara de epilat?winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu te mai face tu "acolo"cu bigu', lasa-l sa descopere padurea amazonianalaughing

| Oana92 a răspuns:

Daca te iubeste, te iubeste cu totul, indiferent cate kg ai. Renunta la complexele astea, iti vor face numai rau. Iar cu iritatia, o mai ai si a2a zi?

| DeeaMarry a răspuns:

Daca aveai suficienta incredere in el nu iti mai faceai probleme din cauza faptului ca esti grasuta sau ca ai nu mai stiu ce pete rosii. Se presupune ca poti sa ii spui orice, nu? Deci si ca te iriti cand te epilezi.
Mai gandeste-te daca esti pregatita sau nu!

| UngUrU777 a răspuns:

Nu e nimic daca esti grasuta si mie imi place asta la fete! si nu conteaza daca te epilezi sau nu conteaza sa te speli ca pasarica nespala pute rau a peste! laughing tongue

| lllorenusssuumeu explică (pentru Oana92):

Dapp big grin