Iti pierzi vremea cu prostii! Daca te cauta evita-l! Profita de naivitate, nu simti asta? Iar pentru tine, daca vrei un sfat sincer:fa ceva cu limba romana!
Este genul de baiat fustangiu...care cauta sa stea cu act mai multe...acest lucru el crezand cal face mai mare;
pur si simplu ar trebui sa nu-i mai dai atentie... daca vrei sa vorbesti cu el, vorbeste doar ce este necesar;
si daca te mai cauta spune-i ca nu vrei sa va mai vedeti, ca si asa nu are rost, asa o sa te lase in pace;
ceea ce neai povestit tu... ne mai da un exemplu cum ca baietii sunt nesimtiti!:*
Pai eu cred ca ar tebui sa te comporti cu el cu indiferenta, sa arati ca nu iti pasa, o-sa il enervezi foarte mult si nu te mai gandi la el. daca zici ca l-ai vazut doar odata adica nah sunt destui baieti in lumea asta. Si gandeste-te la partea buna a lucrurilor bine ca nai iesit cu el, nu vezi cat de bou este? Vruiai sa iesi cu el si sa te insele cu altele intretimp? Si ce tupeu pe capu lui sa te intrebe daca poate sa iese cu varata hahaha e chiar prost tipu :-| deci nu te mai gandi.
Frate uite iti zick sincer isi bate joc de tine el mai bine iii zici du-te si cauta alta eu nu sunt catelusu tha sau ii zici ca ai prtcell mai bine decat sa isi bata joc de tine
Puffy26 întreabă: