| LoveChocolatexD a întrebat:

Heii guyz puppy dog eyes! Ce parere aveti despre relatiile la distanta?

Răspuns Câştigător
| AℓℓeAℓℓexa a răspuns:

Depinde de respectul, intelegerea si iubirea dintre cei doi. Daca acestea exista, relatiile la distanta pot fii foarte usoare.Si eu chiar nu cred ca daca nu te intalnesti cu cineva, il vei uita.El/Ea se va ascunde unde, catusi de mic ar fi locul, in inima ta, chiar daca vrei sau nu happy

27 răspunsuri:
| Grimmjow69 a răspuns:

Cunosc foarte multe cazuri printre care ma aflu si eu si parerea mea personala este ca "ochii care nu se vad se uita".

| NnDWtf a răspuns:

O parere nu foarte buna

| gingergirl1 a răspuns:

Pierdere de timp...

| George_Caleb_1966 a răspuns:

Worst ideea!

| mimiwewem a răspuns:

Hm, mi se pare ok. "Ochii care nu se văd se uită. "(doar dacă îi lași tu )

| vasilicatiribomba a răspuns:

In general sunt naspa! poate exista si exceptii dar sunt rare

| sayWhaaat a răspuns:

Buna, eu nu m-as implica niciodata intr-o relatie la distanta, parerea mea este ca decat cei disperati o fac. Daca nu te poti bucura de compania fizica a celuilalt, nu are rost, mai bine fara, si nu ma refer doar la sex, ci pur si simplu.

| Walve a răspuns:

Daca intervine distanta, adica voi aveati o relatie si inainte sa se intample ca el sau tu sa pleci, trebuie sa fiti tari si sa continuati.
Daca e vorba de relatie pe net si nu ati stat impreuna face-to-face, las-o baltahappy

| DumiY a răspuns:

Buna!
Nu stiu ce sa zic...insa ca sa ai o relatie la distanta sigura, trebuie sa aveti amandoi incredere unul in altul.
Fara incredere nu veti reusii.

Pa, pa!

| OlariuRox a răspuns:

Pai depinde de distanta, daca el e din alt oras si tu din altul e naspa aia nu e relatie sa va vedeti odata pe luna, daca unul dintre voi trebuie sa plece pentru ceva timp in alat oras/tara si va reveni totul e Ok.

| elComandantee a răspuns:

Nu există.
Pentru mine, să-mi spună cineva că _am o relaţie la distanţă _ e ca şi cum mi-ar spune _sunt disponibilă! _

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Ca sa ai o relatie la distanta reusita trebuie sa ai foarte mare incredere in aceea persoana si sincer o incredere foarte mare si sa iti asumi si riscul... De multe ori se intampla sa nu iasa asa cum vrei, poti sa si suferi dar poti sa fii si fericita.
Te pup!

| XxAndreea a răspuns:

Heeii

Depinde..in unele cazuri e o pierdere de timp.dar. dintr'o relatie la distanta poti invata sa ai incredere, rabdare si in acelasi timp sa iubesti..parerea mea..este ca..relatiile la distanta sunt si frumoase dar si groaznice ..depinde si de parteneri.

| RAY a răspuns:

Nu cred ca poti sa ai incredere in cineva la distanta, candva te va trada

| CristiB93 a răspuns (pentru RAY):

Ca si in cazul nostru laughing

| RAY a răspuns (pentru CristiB93):

Bine asta e altceva, o relatie inseamna mai mult decat simple conversati

Tu cum mai stai, nu ti-ai gasit nimic nici macar o prietena?

Poate nici nu-mi trebuie cand vad multe

| LeontinAndrei a răspuns:

Din punctul meu de vedere relatiile la distanta sunt sortite esecului in proportie de 98% (aproximativ). Pentru a putea avea o relatie la distanta este nevoie de foarte multa rabdare, de dragoste adevarata, sinceritate unul fata de celalalt, incredere reciproca si foarte mult sacrificiu (vizite unul la celalalt).

Am zis de sacrificiu deoarece exista vorba "Ochii care nu se vad se uita" si este foarte adevarata. Daca cei doi stau despartiti o perioada lunga de timp atunci sentimentele incep sa dispara incetul cu incetul. Este ceva firesc.

Procentajul esecului este atat de mare deoarece in ziua de azi iubira adevarata este foarte rara, lucru care face sa esueze chiar si relatiile dintre doua persoane care sunt in acelasi oras si se vad zilnic.

Be smart and take care.winking

Ce vezi?

Materialism

Degeaba vezi, eu nu suport daca vad si doar cu asta raman, daca nu ai tu al tau, sa poti atinge si avea atunci este doar dorinta care te framanta.

Nu la aia m-am referit nu ma intereseaza ce au alti, ma refer la materialism feminim

Pai si esti multumit dor sa vezi materialism feminin ci nu sa il si ai?

Cristy noi vb pe doua limbi diferite?

Cred, spune mai direct la ce te referi cand spui materialism?

| mona a răspuns:

O parere cat se poate de proasta si o pierdere de timp

Întrebări similare