| Vuuv a întrebat:

Heii! Ies cu un baiat de cateva zile. El e foarte pervers si imi pune mana pe fund. Eu incep sa-l plac, dar cateodata ma gandesc ca iese cu mine pentru altceva. Ce sa fac? Sa-i spun sa nu ne mai vedem, sau sa astept, poate se v-a intampla ceva (relatie)?

Răspuns Câştigător
| Andreea357 a răspuns:

Nu ii spune asta. Probabil nu intelegi acum chestia asta dar de fapt asa sunt baietii. Daca vrei sa te convingi neaparat stai asa cu el ..comportate normal ..ai o relatie frumoasa cu el pana trece mai mult timp. Daca inca sta cu tine si merge totul bine cred ca iti dai si tu seama ca nu sta cu tine pentru altceva.

11 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Daca tu crezi ca el sta si va sta cu tine numai pentru ochii tai frumosi, atunci te inseli amarnic.

| TheKataGirl a răspuns:

Eu zic sa vorbesti cu el. Stiu ca sfatul asta e dat de toata lumea, dar daca nu exista comunicare clar nu va putea fi vorba de nicio relatie.

| Eu1si1atat a răspuns:

Sigur vrea sa te f***. Daca nici nu sunteti impreuna si te atinge pe cur e dornic. cred ca esti buna rau daca nu poate rabda.

| darrio2007 a răspuns:

Adica iti place de el asa cum e.Pervers.Este normal ca iese cu tine si pentru altceva.De asta s-au inventat relatiile intre fata(femeie)si baiat(barbat).Mai devreme sau mai tarziu se va ajunge si la sex.Chemarea naturii. Daca tu crezi ca nu se va ajunge si la asta esti naiva.Sau abstinenta.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Eu cand ma comport asa cu o fata, bat apropo-uri despre sex, o pipai, vreau sa ajung la sex, apoi sa nu mai am treaba cu ea. Purtandu-ma pervers cu ea vad ce reactie are, daca am sanse sa ajung unde vreau, sau asteapta altceva de la mine si o las moale.
Cand am ganduri serioase ma comport total diferit.
Dupa parerea mea, ai dreptate, vrea altceva. Ar trebui sa nu mai iesi cu el, mai ales daca il si placi, pentru ca el oricum nu-si va scoate din cap fanteziile cu tine, si tot o simpla aventura vei ramane, indiferent cat o lungiti.

| DulceLup a răspuns:

Pune si tu o poza sa te vedem

| ZuzuMissy a răspuns:

Cati ani ai?

| Vuuv explică (pentru ZuzuMissy):

14 ani.

| ZuzuMissy a răspuns (pentru Vuuv):

Multi inainte, el cati ani are? si in ce sens ii pervers cu tine? prin vorbe sau fapte?

| Vuuv explică (pentru ZuzuMissy):

Multumesc! El are 16. Prin fapte.

| ZuzuMissy a răspuns (pentru Vuuv):

Anume ce fel de fapte iti face? daca vrei sa vorbim in particular iti las id meu de mess si putem sa vb acolo mai multe lucruri... poate aici esti mai rezervata la ce rasp sa dai... da-mi add : mmykiduttza