E imaturitate si prostie,dar cand o vor intelege si ei,va fi prea tarziu,se vor trezi singuri si ocoliti de fete,e pedeapsa lor.
Barbatul care-i barbat, nu spune ce face-n pat!
Imi pare rau de ghinionul fetei, sincer.
Stii...astea is minciuni eu una n-as crede asa ceva.omu se lauda mai mult cu ceea ce si-ar dorii sa aiba, nu cu ce are asa ca...
Da asa e dar am pus intrebarea asta pentru ca i sa int unei fete ...si acum lumea rade de ea pentru ca ala a sp tot felul de lucruri si unele pers in ziua de azi sunt foarte credule
Baietii care fac asta sunt chiar rai ( ca sa nu zic altfel)ca saraca fata a ajuns sa fie judecata ca au ei gura mare si vor sa se laude.
Ar trebui sa-ti ajuti prieten si sa intervii pentru ea. daca faci parte din grupul acela si daca ai contact cu baiatul acela ar trebui sa iti deschizi gura si sa le explici tuturor ca e doar o aberatie si tipul respectiv spune asta doar pentru ca si-a dorit foarte mult sa se culce cu ea si o cam dat-o in bara si sa se scoata ar fi improshcat cu astfel de aberatii.mai poti sa ii faci jocul si sa zici ca ti-ar fi spus prietena ta ca e foarte penal in pat si ca o dat de 3 ori din fund si gata. poti sa aberezi si tu, sau ea ca moare la intrare sau ca e foarte mica si cu asta creca sunteti mai castigate ). spor si succes...dar stai linistita, n-o sa fie prima problema pe care v-o creeaza baietii :*
In primul rand ca este un baiat... este tipic baietilor sa faca asta dar totusi asta nu inseamna ca o fac toti. din punctul meu d vedere un astfel d om nu prea valoreaza nimic
Sorry ca sunt asa direct, dar vreau sa spun ca oamenii aia care se lauda sunt prosti bine(opinie de baiat)...
am avut si eu aventuri cu multe fete pana acu si credeti-ma ca am avut tentatia sa fac aceeasi prostie, dar m-am gandit intai la reputatia fetelor.Asa ca, asta e doar o chestie de lauda care vrea sa scoata in evidenta doar prostia si taranismul!
Pai,dupa parerea mea un baiat ca asta e un bou ^-^. cunosc si eu unul asa...si ma gandeam...sa il capacesc sau nu =]]. vreun sfat? oricum. cei care fac asta nu`si prea au rostu`
cataleya întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: