| mariucakatinca a întrebat:

Heii! Ma cheama Anda si locuiesc in Slatina, Olt. As vrea sa ma ajutati cu o mica problema. M-am indragostit de un baiat pe care l-am cunoscut la un curs( acum in vacantae cursul, nu e curs scolar)Sunt innebunita dupa el! Se pare ca ma priveste, cateodata nici nu asculta ce zice profa, ci se uita la mine. Profa l-a intrebat :" O placi?"si s-a uitat profa spre mine, iar el a zambit timid si m-a privit dupa aceea. Problema e ca nu stiu cum il cheama si nici nu vreau sa il intreb pentru ca mi-e rusine.
Cum pot afla oare numele lui FARA sa intreb vreun coleg de curs/ pe el/ pe profa? Plzzzzz un sfat! URGENT!

8 răspunsuri:
| Yhugato a răspuns:

Intreaba-l,intreaba-l,intreaba-l,intreaba-lintreaba-l,intreaba-l...

| mariucakatinca explică (pentru Yhugato):

Alta cale nu mai e?

| Yhugato a răspuns:

Pai nu vad, de ce ti-ar fi rusine, si daca te intreaba daca nu-l stii, ii spui pai l-am uitat caci m-am pierdut in ochi tai! big grin

| SuKySK a răspuns:

Fi Atenta In Clasa cand Face Profa Prezentawinking

| mariucakatinca explică (pentru Yhugato):

Multumesc pentru timpul acordat!

| secret093 a răspuns:

Lasa rusinea! Pune mana pe trofeu! Ia-ti inima in dinti si vorbeste cu el!

| suntZeu a răspuns:

Mergi hotarata la el, intri in vorba faci o gluma te prezinti faceti cunostinta.II propui sa petreceti o zi impreuna si sa il cunosti. Faza cu "sunt innebunita dupa el" ti se reda cand il vezi, dar daca il cunosti s-ar putea sa nu mai ai acelasi sentiment ai grija

| mariucakatinca explică (pentru SuKySK):

Profa nu face prezenta, dar multumesc ai o idee buna!