| Angela_Maria_2001 a întrebat:

Heii. Nu pot să dorm. Părinții iubitului meu nu îl mai lasă să mă vadă și el e foarte supărat nu știe ce să aleagă. Nu știu ce nu le convine, merg la facultate sunt o fată cuminte. Pur și simplu nu mă suportă. Odată el a vrut să dorm la el și părinții lui au băgat scuze că nu se poate că au de făcut curat etc.Serios și cu ce încurcam eu? Îmi e dor de el crying și lui de mine. Vi se pare normal ca băiat la 20 de ani să îți interzică părinții? Ultima dată când ne-am văzut a fost pe ascuns crying
crying Părinții lui i-au zis de față cu mine să flirteze cu alte fete că sunt mai frumoase și să mă însele. Am crezut că e un coșmar.

14 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| VelicanEmilia a răspuns:

V-ati vazut pe ascuns? Deci la 20 ani ii coordoneaza ma-sa si cu ta-su viata. Chiar nu e bine deloc! El pe post de ce e acolo? E bibelou cumva? D'apai diamantul parintilor in pozitia in care e, sigur va ramane flacau toata viata. Tu vorbeste cu el, intreaba-l ce are de gand sa faca pentru ca nu vad asta ceva de viitor. Sa puna si el picioru-n prag daca chiar doreste sa fie cu tine, nu sa stea ca momâia si sa zica "nu ma lasa mama". Sa se gandeasca si la tine ca n-o sta cu ma-sa si cu ta-su pana o face f**** albi la fund.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acest iubit al tau are părinți severi, posesivi și pe alocuri egoiști.
El se afla practic între ciocan și nicovala. Pe de o parte te iubește și nu vrea să renunțe la tine iar pe de altă parte, nu vrea să-și supere părinții.
Are într-adevăr o decizie grea de luat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Problema e și la părinții lui și la el. Eu am plecat de acasă la 18 ani și jumătate, imediat după bac. Mama e ceva de genul părinților iubitului tău.
Iubitul tău are deja 20 de ani; e matur cu acte. Trebuie să decidă ce vrea. Poate fi și o tactică a părinților lui de a-l face sa zboare de la cuibul parintesc, deși în cazul de față nu prea cred.
Iar faptul că i-au zis de față cu tine să te insele și să se întâlnească cu alte fete, denotă ce caracter oribil au cei 2 oameni. Ferească sfântul de așa posibil socrii.

| Emilian65 a răspuns:

Dacă părinții lui nu te vor, nu aveți ce face. Dacă va iubiti cu adevărat, continuați relația asa cum credeti voi ca este mai bine.

| Hammurabi a răspuns:

La 20 de ani, nu-i dau voie părințíi să se vadă cu tine? laughing
Și tu îl numești iubitul tău?
Sunt foarte curios, el ce spune?

suntserios
| suntserios a răspuns:

"Vi se pare normal ca băiat la 20 de ani să îți interzică părinții?"

Nu, nu mi se pare normal. Si el ar trebui sa faca ceva in privinta asta

| Freya1 a răspuns:

Sunt niște parinti mai toxici într-adevăr dar și el are vina.
Adică nu e ok sa te certi cu ai tai dacă nu sti ce fel de relație o sa ai pe viitor cu iubita, dar totuși, nu e ok sa ii lași sa facă oameni sa se simtă prost.

Părerea mea e ca ei ca părinți sunt post crescuți și ar trebui sa fi atenta și la el ca poate nu se știe cum va fi pe viitor, ca doar le va semăna lor nu mie.

Vorbește cu el sa le explice ca lui ii placi și aia e. Daca el nu poate sa treacă peste cuvântul lui mami, si mami e bolnava de gelozie sau posesivitate despartitiva.

| dullcat a răspuns:

Buna. Parintii lui probabil n-au trecut niciodata peste ideea ca iubitul tau e baiatul lor pretios, iar oricine altcineva care apare in peisaj e inamic. La urma urmei, nu va trai cu parintii, deci ar fi cazul sa puna piciorul in prag si sa isi vada de viata, de propriile decizii, etc.Tu nu prea ai ce face in acest caz. Totul suna ca o telenovela turceasca proasta.Imi pare rau. Sper totusi sa aveti taria sa va construiti viata impreuna, daca asta va doriti cel mai mult, in ciuda a ce zic parintii sau oricine altcineva.

| ALlex12727272 a răspuns:

Lasa-l ca nu e de tine iti spun cu toata inima! eu la 15 ani veneam acasa la 3 dimineata. Acum am 26 de ani si am schimbat vreo 7 fete dar niciodata nu mi au interzis parintii mei sa ies sau sa-mi fac o relatie! Al tau nu este pregatit pentru a face o familie, daca era isi lua valiza cum a zis si fata de mai sus si va faceati amandoi viata!

| ania a răspuns:

Dacă tot va iubiți asa mult, căsătoriți-va și cautati de lucru și mutați-va împreună după aceea. Sexul fără căsătorie nu e bincuvântat de Creator și nu aduce fericire pe termen lung.

| Angela_Maria_2001 explică (pentru Hammurabi):

El se teme sa comenteze nu înteleg de ce. Si i-am zis ca îl abuzeaza nu o zis nimic. Acum nu are voie sa iasa din casa doar la munca si înapoi.Ca au aflat cand el s-o vazut cu mine pe ascuns si nu mai au încredere în el crying crying crying

| just4ubr2015 a răspuns:

Cauta pe altul care sa te aprecieze si sa fie langa tine lasa imaturii sa stea cu mami si cu tati...

| Together a răspuns:

Nu te vad frumoasa parintii lui? Asta e problema lor? Ce ciudat...

Ai idee ce au impotriva ta? Or crede ca daca e intr-o relatie nu se mai tine de carte?

El te place? Sau de fapt ii convine si lui decizia parintilor?