| soriinaa a întrebat:

Heii, peste foarte putin timp eu si prietenul meu facem un an de cand suntem impreunaa. Problema e ca nu stiu ce cadou sa ii iau. N-am nici o idee si chiar as avea nevoie de ajutorul si de sfarurile voastre. Nu vreau sa fie ceva foarte sofisticati si scump, dar vreau sa-l impresioneze si sa-i placa mult. Va rogg, dati-mi niste idei. Funditaaaa. Multumesc;*

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un deodorant, daca pute...

| Adry05 a răspuns:

Buna!
Daca ai o poza cu voi doi impreuna, o poti pune intr-o rama si sa i-o dai cadou intr-un ambalaj frumos invelit. Daca chiar va iubiti, va aprecia gestul si ii va placea.
Succes!

| soriinaa explică (pentru Adry05):

I-am facut asta dejaa. Dar multumesc pentru idee;*

| soriinaa explică (pentru anonim_4396):

Chiar nu pot sa inteleg de ce vorbesc unii aiurea asaa. fara nici un motiv. Cred ca am pus o intrebare normalaa, nimic iesit din comun. Daca te deranjeaza cu ceva pur si simplu ignor-o, decat sa dai asa raspunsuri deplasate si care chiar nu impresioneaza pe nimeni.

| lumy4u a răspuns:

Spune-mi in ce suma vrei sa te incadrezi ca sa iti dau idei big grin

| RazvyFTW1249 a răspuns (pentru soriinaa):

Vorbesc aiurea pentru ca sunt copii de 10 ani care de abia au gasit internetul. straight face

| ScapaMaDeEa a răspuns:

Un ursulet le plus frumos, sau o inimioara pe care sa scrie te iubesc! love struck Sau un tort cu un mesaj dragut si sa-l mancati amandoi. Ceva simbolic! Sau organizeaza o mini-petrecere cu cativa prieteni! Oh, sunt atatea idei, da frau liber imaginatiei! big grin

Funda? puppy dog eyes

| Andreea911 a răspuns:

Buna!

In curand si eu cu prietenul meu facem 2 ani si m-am gandit la un puzzle cu poza noastra si un tortulet facut de mine:d.Ar fi o idee si pentru tine; cum crezi!