Buna
probabil indiferenta ta la facut sa te doreasca mai mult, dar oare are ganduri curate stiind ca tu l-ai respins? oare tu nu te intrebi de ce tot insista? chiar crezi ca ai putea avea o relatie cu el la varsta asta? daca tu aveai 19-20 de ani si el 17-18 alta era situatia..in fine.
pana la urma alegerea iti apartine, asa ca, testeaza-l si vezi ce ii poate capu
O zi frumoasa sa ai
Anii au trecut si amandoi v-ati mai maturizat.
E uimitor,insa,ca afinitatea dintre voi s-a pastrat,tu continui sa fii sensibila la persoana lui,el la fel!
Asa ca,foarte bine,incearca din nou, poate reusesti sa intelegi ce este acest "nu stiu ce si nu stiu cum" care va leaga cu fire nevazute si atat de puternice!
Posibil ca reactiile lui sa fie cam ciudate, influentat de faptul ca esti mai mare, in mintea lui fetele cauta baieti mai mari, ce-ai putea dori tu de la el...sa ai in vedere, deci, si acest aspect!
Dar, incearca!
Succes!
Salut! Mda, interesanta poveste, deci din ce ai povestit tu am inteles ca esti indragostita de el. Daca e posibil sa te placa, eu cred ca tu trebuie sa afli acest lucru si anume sa purtati o discutie intre 4 ochi si atunci singura te vei convinge daca te place sau nu, dar eu cred ca el te place.Succes!
Ti-am remarcat de ceva timp activitatea de pe TPU si chiar speram sa primesc un raspuns de la tine pentru ca pari o persoana cu experienta. Intr-adevar, nu stiu ce ma face sa fiu asa sensibila la persoana lui, numai gandul ca as putea sa il vad si sa stau langa el ma framanta. Asta e, probabil ca unii se maturizeaza mai greu. O sa iti urmez sfatul ca sa ma lamuresc o data pentru totdeauna. Multumesc!