E bine sa te exciti repede, ca fata cred ca e avantajos, ajungi mai usor la orgasm si nu foarte multe femei pot face asta
Pai poate fi ceva bine sa te exciti repede. Poate esti mai sensibil(a). Sper ca am fost de ajutor.
Huuuh, deci nu sunt motive de ingrijorare . Multumesc frumos :*
Nu nu, asta zice ca nu esti moarta din punctul ala de vedere, sunt destule care nu se uda
Contează într-o oare care măsură, 14 ani n-ai cum să ai, poți avea peste 18 ani dacă tu șimți astfel de lucruti, oricum ar fi e normal, ideea e alta, ca să te uzi trebuie și partenerul să fie pe placul tău, ceea ce înseamnă compatibilitate!
N-ai pentru ce , alte întrebări mai ai legate de această problemă?
Mai parerea mea este ca nu ai nicio problema si se intampla acel lucru pentru ca te simti foarte atrasa de acea persoana si subconstientul i-ti produce acea reactie care este normala chiar si in rundul unor barbati sa se excite de acea si tu te uzi toata ca-ti place
Pey poate pentru ca va sarutati cu precipitatii sau ati ascultat de prea multe ori melodia aia cu "m-ai mintit ca la meteo". :*
Pentu ca exista sentimente, exista iubire si normal atractie!
Nu este ceva rau!
Succes!
Hei,nu iti face griji pentru asta...si eu sunt in aceeasi situatie....doamne,doar cand ma gandesc la el ma ia
Mutubal întreabă: